web analytics
Bilete de avion ieftine

Bilete de avion ieftine, ep. 2 – Vezi Sankt Petersburg și Moscova la un super preț, fără curse low-cost

moscova

Poate părea ciudat, însă am descoperit o metodă prin care te poți duce în Rusia pentru a vedea St. Petersburg și Moscova cu curse de linie la un preț mai mic decât cel pe care îl vor low-costurile. Nu mai e cazul să introduc orașele astea două, sunt ținte pe care orice pasionat de călătorii le are. Eu am reușit să merg anul trecut la Moscova, am prins o ofertă Tarom, și a fost genial. Anul ăsta e de mers pentru că devalorizarea rublei a dus foarte jos prețurile din orașele mari ale Rusiei, ori asta era o problemă atunci când am fost eu, în special dacă vrei cazare la 3-4-5 stele în centrul orașului.

Să revin la subiect. Miza a fost să găsesc cea mai mișto variantă pentru a ajunge în St. Petersburg. Varianta care pare la îndemână este cea de pe 11-17 mai, atunci când airBaltic oferă bilete cu 208 euro. Prețul e bun, însă e destul de greu cu escalele la Riga. La dus trebuie să petreceți noaptea la Riga – escală de 14:45 ore, iar la întors veți petrece noaptea acolo – escală 13:50 ore. E de luat în calcul dacă vreți să vedeți Riga.
Pentru 272 de euro veți zbura cu LOT la dus (escală la Varșovia, zbor total de 7:55 ore) și cu Lufthansa la întors (escală la Munchen, zbor total de 06:05 ore). Eu am o altă variantă, una distractivă!

bilet avion st petersburg

Bilete de avion ieftine către St. Petersburg – soluția mea

Dacă tot ați făcut efortul de a obține viza de Rusia, de ce să nu vedeți și puțin din Piața Roșie. De ce să nu vizitați Kremlinul și să nu vă plimbați pe strada Arbat? Iată cum:

1. Rezervați bilete la compania Tarom către Moscova în perioada 6 mai – 11 mai, la prețul de 96 de euro.
2. Rezervați bilete la compania Transaero de la Moscova la St. Petersburg în perioada 7-10 mai, la prețul de 59 euro.

bilete avion st petersburg

Ce înseamnă asta? Veți ajunge în Moscova pe 6 mai la ora 15:45. Timp suficient să vedeți o groază de chestii prin centrul unui oraș care nu doarme niciodată. Mergeți într-un club sau vă cazați la un motel pentru că a doua zi la 11:50 decolați spre St. Petersburg. Întoarcerea e la fel, ajungeți în Moscova la 20:40, repetați scenariul, iar a doua zi la 16:40 reveniți în București. Biletele vă vor costa 155 de euro și e muuuult mai distractiv decât ambele variante de mai sus. Aveți dreptul la bagaje de cală gratis la biletele astea, aveți mese incluse și toate celelalte garanții date de statutul curselor de linie. Și dacă vreți să dormiți ambele nopți în Moscova, găsiți un hostel mai mult decât decent cu 25 de euro pe noapte. Deci 205 euro, mai ieftin decât cea mai ieftină variantă airBaltic.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.