web analytics
Opinie

La beția lui Stelu Filip era și un ”jurnalist”, știați?

Cine prinde nemții a auzit aseară ce a spus Cornel Dinu. Mister a vorbit despre incidentele bahice de la Piatra Neamț (apropo, acum a dat-o bine ProSport? V-am spus că la noi nu se minte, v-ați obișnuit prost cu alții) și a menționat că acolo era și un jurnalist. Mă rog… dar hai să îi zicem jurnalist. Cum? Da! Păi și, o să întrebați voi, dacă era un jurnalist acolo de ce nu a scris imediat despre beție?

Pentru că, vă voi răspunde eu, omul nu era acolo ca să îl certe pe Filip că e prost și că nu știe să dea în minge, ci ca să aibă grijă să amestece vinul cu cola în cantități decente. Pentru că sunt și proști, ei așa beau vin. Revenind. Asta ca să vedeți doar o parte din ceea ce e presa de sport din România și să vă dați seama câte nenorociri au trecut de-a lungul timpului neobservate de publicul larg pentru că ziaricii ăștia erau ocupați să pișcotărească, să ciugulească firmiturile oamenilor din fotbal. Sunt episoade celebre, nu le reiau acum, însă ziaricii au devenit badigarzii fotbaliștilor în unele cazuri.

Cum adică cine era ziariciu? Un faimos, hai că nu e greu să vă dați seama, chiar dacă n-ați auzit de el. De fapt ați auzit, l-ați auzit și văzut, că îi apare mecla și pe sticlă. A luat ”fapta” pe el la Poliție, erou vezi-Doamne!, ca să nu apară numele lui Stelu Filip în plângere. Băiat, nu? Ăsta e rolul unui om din presă, să acopere bețiile de la cântatul cocoșului ca să se laude, mai apoi, cu colecția lui de suveniruri de la fotbaliști. Gata, ultimul indiciu: Cornel Dinu: ”Ziaristul respectiv nu era acolo să joace, ci să comenteze”.

8 comentarii

  • Mare erou Ionescu ăsta… al naibii dacă am auzit de el. Nici măcar la TV. Oh, wait… nu mă mai uit la TV propriu-zis de vreo 10 ani. Ceva îmi spune că nici nu pierd nimic.

  • Ce le mai spune Cornel! Ca el nu bea cu nici un jurnalist, nici acum nici cand ii canta Fanus ode. Asa au facut toti “marii” nostri mari monstri de jurnalisti: Ioanitoaia, nea Vanea, Fanus Neagu. Toti au turnat in pahare, ca sa dea exclusivitati si sa fie in avionul nationalei si al echipelor care mergeau in Europa.

    PS: vin cu cola, ma!? pai te doare capul a doua zi degeaba. Ca si la whisky cu redbull, daca tot nu il bei pentru gustul lui, de ce mai te chinui si nu pui o vodca cinstita?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.