web analytics
Fotbal intern

Wow, Benzar! Și România a naturalizat singurul brazilian care nu știe fotbal

Îmi place de mor de comentatorii care vor să iasă în evidență precum gaura-n chiloți. Dacă toată lumea spune Plzen de o mie cinci sute de ani, de ce te apuci tu să îi zici Plzeni? Mă, chiar dacă așa s-o pronunța în limba lor, ce-ai făcut dacă dintr-o dată ne aduci tu denumirea asta. Vrei să scoți adevărul la iveală, ți-au scris locuitorii de acolo că se simt nedreptățiți? Ce-i cu neîmplinirile astea? Fă un rebus dacă ai prea multă energie!

Bre nea fanu’ lu’ nea Gigi, nu știu dacă te și uiți la fotbal între momentele în care strigi ”sus, sus, sus” atunci când ies bosu’ din loja de pe Național Arena. Dar dacă te uiți, află că n-ai dreptate cu Achim, nici tu și nici idolul tău. Achim e un jucător care, în acest moment din viața FCSB-ului, trebuie să scoată din echipă mulți alți jucători. E bun, pasează bine, are pase la fazele fixe așa cum poate doar Budescu mai poate, ăsta e jucător de primul ”11”, hai de primul ”18”. În niciun caz de dat afară. Păi dacă Achim e de dat afară, cu Enache ce mai faceți?

Nu sunt răi deloc Benzar și Grecu, doar că sunt cam zăpăciți, cam precipitați. Sigur, e normal pentru primele jocuri și e bine că Dică e suficient de băiat încât să le dea șansa, e de apreciat. Până la urmă, să nu uităm, sunt sub contract cu cel mai mare distrugător de tineri din România. Clubul care a ucis sute de talente doar în ultimii 10-15 ani. Revenind, Benzar e viu rău de tot, e prezent peste tot, a alergat meciul ăsta cât n-a alergat Amorim în ultimele 3 sezoane.

Cine e mai tâmpit? Ăla care e zero la fiecare meci sau cel care îl ține și îl plătește pe cel care e zero la fiecare meci? Și nu doar că e zero pe fază ofensivă, e zero și atunci când e nevoie să nu doarmă în ghetele alea de brazilian fake și să nu-l scape pe Cristescu la gol. Crunt, greu de privit. Și mai prost e că vine Naposim cu Xanax și ne explică cum omu’ de fapt e super bun, doar că e deprimat pentru că n-a petrecut suficient timp cu familia. WTF!?!?! Oare câți ”Benzari” a împiedicat Amorim să răsară prin prezențele lui forțate pe teren?

Afacere gen Becali: 400.000 de euro ca să cumpere… 40% dintr-un jucător, adică din Golofca! 🙂 Adică echipa la care nu va juca, Botoșaniul, are 60% din fotbalist și are 400.000 în conturi. Omege!

3 comentarii

  • Am remarcat si eu Plzen(i). Referitor la articol, imi place. Imi place cum “analizezi” si descrii partidele, in primul rand cele din Romania… tentativa de fotbal pe care o mai avem.
    P.S. Amorim, cu doua calcaie in prima repriza nu stiu de ce.l mai chinuie alte cateva minute.
    Cu respect,
    Silviu

  • Dica e baiat pentru ca-i baga, dar e si mai baiat pentru ca are decenta sa-l scoata pe Willie, desi comentatorul Digi era convins ca cel schimbat va fi Benzar.

    Exu’ n-ar fi facut asta niciodata. Il tinea pe Willie si-n prelungiri, dar si la penalty-uri. #wink

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.