web analytics
Fotbal intern

Becali are dreptate, fecesebiștii îl vor urma până la final

Ieri am avut parte de mai multe șocuri. Și nu, nu ăla dat de faptul că echipa lui Becali nu se va mai numi deloc ”Steaua” din vara lui 2017. E FCSB și va rămâne FCSB până la final, unul pe care eu nu îl văd a fi foarte îndepărtat. Altceva m-a șocat. În primă fază, m-a șocat înverșunarea demnă de protestele de la Cotroceni cu care niște indivizi îi apărau cauza lui Gigi Becali. Și nu e rău că i-o apărau, e rău că argumentele erau demente. Evident, nu vorbim despre toți cei care au ales să susțină FCSB. Sunt și mulți cu care poți avea discuții constructive. Daaar…

Am aflat, așadar, că în ciuda faptului că Becali spune cu gura lui că FCSB nu e Steaua, că FCSB nu înseamnă ceva anume, pentru ei tot Steaua o să fie. Tare? Cum, mă? Păi șeful vostru, patronul spiritual și modelul în viață vă spune să nu îi mai ziceți Steaua echipei lui și voi tot Steaua îi ziceți?

Am mai aflat că ceata de cretini care se laudă cu Cupa Campionilor, cu Supercupa Europei, cu faptul că susțin cel mai titrat club de fotbal din România, ei bine ceata asta șterge pe jos cu Tudorel Stoica. Dar nu oricum, nu vă imaginați că e doar un conflict de idei. Nu, tată! Înjurături grotești, morți, familie, cum se poate mai rău. E absolut fascinant cum pentru un nea Gigi oamenii ăștia pot deschide gura să îi înjure în spațiul public pe Tudorel Stoica sau Marius Lăcătuș, doi oameni fără de care probabil că Steaua era sub Dinamo la palmares în clipa de față.

Ce-am mai aflat? Am mai aflat că susținerea lor pentru FCSB va merge până la capăt. Din nou, promisiune de bălălău. Minciună. Susținerea pentru FCSB nu mai există de ceva vreme. Și eu văd asta în cifre, în audiențe, în asistențele de pe stadion. În timp ce voi vă lăudați că sunteți mulți bazându-vă pe nimic, eu mă uit pe cifre și văd că sunteți tot mai puțini. Grăjdarul care se laudă cu faptul că e cu nea Gigi o face în pauza dintre bătut nevasta și plecat la crâșmă, susținere reală, una care să conteze în 2017 nu va putea să ofere. Așa că FCSB s-ar putea trezi că stă bine-n sondaje, dar că real este un club susținut de nimeni.

Sigur, nu mă înțelegeți greșit! Asta nu înseamnă că am ceva cu FCSB. Dimpotrivă, respect fotbaliștii de acolo, le doresc tot binele, voi continua să acopăr ca și până acum, cu prioritate, evenimentele lor pentru că au unul dintre cele mai bune grupuri din România. Dar e altă poveste.

8 comentarii

 • Tudorel Stoica, Lacatus, Majearu, Bumbescu, Belodedici si nu numai, ar trebui sa aiba statui in fata stadionului.Daca n-ai crescut cu generatia 86-90 n-ai cum sa stii ce a fost acolo.Poti injura, poti blestema , poti face orice te duce capul(vorbesc la general nu atac pe nimeni) In 60 de ani vom mai avea echipa stelara.Ciobanul putea avea totul, lui i-a lipsit mintea.De Stoica , Reghe nu vorbesc ca nu aure rost.

 • Din ceam citit pa ici, pa colo, deocamdata sa dat doar o dispozitie prin care ne-a Gigi nu are numele, pe care apropo la pierdut din prostia lui, neinregistrandul cand ia expirat prin 2007, 2008, s-au ceva de genul. In anul respectiv Talpan sa dus si a inregistrat numele si pe baza asta fac liberii mare caz ca au castigat nu stiu ce proces. Nu s-a judecat nicaieri daca fecesebe e Steaua s-au nu. Tribunalul a spus doar ca numele nui apartine lu domnul ne-a Gigi.
  Nus expert in subiect, doar imi dau si eu nitel cu parere din ce pricepui.

 • Sal. Ai acces la cifrele audientei ?? Din cate stiam digi nu publica cifrele pt fotbalul RO.

  fecesebeee NU e Steaua ! Dovedit in justitie.

 • “Asta nu înseamnă că am ceva cu FCSB. Dimpotrivă, respect fotbaliștii de acolo”
  Hai ca unii dintre ei nu pot fi respectati nici platit (aka mani-pedi si pensat). ?

 • Astept cu nerabdare si alinierea titlurilor de presa cu titlul acceptat, in final, si de “finantator”: Gigi Becali – finantator fecesebe

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.