web analytics
Fotbal intern

Becali e pe cale să fie păcălit din nou de Budescu

E din nou pauză competițională și, ghiciți ce?, Budescu e din nou pe lista FCSB. Și de data asta, așa cum s-a întâmplat în precedentele perioade de transferuri, interesul lui Becali e real. E obsesia lui, nu știu cine i-a băgat lui în cap că Budescu e o țintă care nu trebuie ratată, însă omul nu se poate abține când știe că fotbalistul ăsta poate să fie cumpărat. Și încearcă, așa cum a tot încercat, așa cum a încercat și iarna trecută atunci când Budescu i-a administrat o mare tzeapă nai mai loat tzeapă forta steaua hy hey hey.

Din câte știu, negocierile vor începe mai ales pentru că Astra nu va mai arunca cu banii în jucători, iar Budescu era unul dintre cei care câștigau bine. În plus, banii pe care i-ar putea lua Astra pe Budescu sunt bani cu care se vor rezolva probleme pe acolo, bani pe care îi vor putea da și celor pe care clubul îi va transfera în această vară. Însă sunt cel puțin două piedici uriașe în calea transferului. Nu zic că nu se face, e posibil să se facă, însă deocamdată situația e în felul următor:

1. Budescu are opțiunea fotbalului din zona arabă. Sigur, o să spuneți că acolo nu e performanță, că fotbalul e de o calitate slabă și că antrenamentele sunt o glumă. Și dacă spuneți asta eu vin și vă spun că Budescu spune Bingo! la toate astea, e exact ce își dorește el de la viața de sportiv. O căruță de bani pe care să o obțină cu eforturi scăzute. Indiferent de unde ar primi o ofertă din zona aia, iar impresarii i-au promis că va avea câteva, FCSB nu o să poată concura nici pe departe.

2. Celălalt obstacol major în calea transferului e alcătuit din două elemente: dorința lui Becali de a scoate bani din jucătorii pe care îi transferă și dorința lui Budescu de a avea cale deschisă spre bani mulți. Iar astea două se bat cap în cap, Becali gândește fotbalul așa cum și-a condus specula cu terenuri. Cumpără ieftin și vinde scump. Ori Budescu a ales Astra în iarna trecută tocmai pentru că giurgiuvenii i-au zis că poate pleca fără pretenții financiare mari dacă va avea o ofertă mai bună din străinătate. Ori la FCSB nu se va întâmpla lucrul ăsta, Becali face contracte pe 3-4 ani și dacă Budescu va da randament, și-s toate șansele să dea, sumele cerute pe el vor putea fi piedici în calea unui eventual transfer.

Becali e pe cale să fie păcălit din nou de Budescu. Fotbalistul n-are nimic de pierdut dacă se vorbește timp de două luni despre trecerea lui la FCSB, însă e cam opțiunea a șaișpea pentru el trecerea la vicecampioană în momentul de față. Repet, asta nu înseamnă că nu va semna, însă rămân rezervat.

4 comentarii

  • Parerea mea e ca Budescu va ajunge la Becali si ca lucrul asta a fost decis inainte de meciul dintre Becali si Astra. Altfel, nu gasesc nicio explicatie pt care Budescu a jucat la caterinca meciul ala, iar cu Dinamo a rupt norii.

  • “Și dacă spuneți asta eu vin și vă spun că Budescu spune Bingo!” – Cum ar zice englezul, made my day :))

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.