web analytics
Fotbal intern

Becali + CS al Armatei Steaua = Love. Ultrașii = fraieri

Suporterii Stelei, ăia care nu mai vin la meciurile FCSB, se bucurau că vor avea echipă în liga a cincea. Bucuria a fost scurtă, pentru că presa ”a aflat” că echipa a fost desființată. Ei bine, ProSport a aflat că a fost desființată de colonelul George Boroi de la CS al Armatei, cel care nu vrea să existe piedici în calea revenirii lui Becali în Ghencea. Echipa avea jucători, erau oferiți gratis de Gheorghe Pena, fost jucător al Stelei și patron de școală de fotbal.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că Armata este lucrată din interior de un comandant de club care nu acționează în interesul statului, ci în cel al lui Becali. Boroi, din proprie inițiativă, a chemat zilele trecute delegația lui Valeriu Argăseală la negocierile pentru revenirea în Ghencea. Informațiile noastre sunt că, potrivit legii, chiria trebuie să fie uriașă și să fie stabilită de un executor judecătoresc apoi de o licitație. Realitatea ne va demonstra că se va face un soi de cedare a Complexului Sportiv Ghencea pe o sumă derizorie, iar Boroi și Becali vor fi fericiți.

Ultrașii de la Nord și de la Sud rămân singurii fraieri din povestea asta pentru că nu sunt în stare să provoace o revoltă suficient de puternică pentru a conta în ecuație. Bu-hu!

foto: photoshop level 9999

foto: photoshop level 9999

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.