web analytics
Fotbal intern

Și? Ați bătut Steaua, a?

Nu o să pot niciodată să găsesc o explicație logică pentru care Steaua e echipă bună, cu rezultate, și atunci când are cea mai proastă formă din istorie, pe când Dinamo nu e mare fâs nici atunci când o bate pe Steaua de o usucă. 🙂

Giuvaierul fotbalului românesc lovește din nou. Cel mai bine văzut fotbalist care n-a jucat niciodată ceva a reușit să rateze din 40 de centimetri cu poarta goală. Săracul, după ce a lansat mingea peste stadion din poziția aia s-a uitat disperat spre tușier, sperând să fie ofsaid, să nu fie penibil cu o ratare din poziție regulamentară. Manchester United stă la pândă!

Ăsta e blestemul din fotbal. Netalentații să muncească și talentații să arate precum Eric și să își bată joc de darul pe care l-au primit. N-ai ce-i face, asta e!

Precizia centrărilor lui Hanca este înspăimântătoare, zici că are coduri. Atunci când centrările lui nu ajung la coechipieri puteți să știți că atacanții nu s-au demarcat sau nu au apreciat bine traiectoria mingii, Hanca e chiar un pasator foarte bun. Cum spuneam, dacă Rotariu e la naționala României atunci Hanca merită cel puțin la cea a Portugaliei.

Mutu și-a adus frații de pahar din Italia la Dinamo, doar că Ceccarelli ăsta era retras, săracul. Sigur, faultul a fost în afara careului, însă nu e posibil să faci o asemenea tâmpenie când tu te recomanzi drept fotbalist experimentat! L-a retras albanezul de la Gaz Metan în seara asta.

Poate dacă bre nea Ando ar petrece mai mult timp la echipă și mai puțin prin studioul DolceSport, comentând absolut fiecare Hercules – Algeciras, poate că Dinamo n-ar mai avea probleme atât de mari.

Gaz Metan e o surpriză plăcută, mă bucur mult pentru ei, însă comentatorii TV sunt penibili cu texte de genul: ”le va fi greu să îl păstreze pe X” sau ”probabil curg ofertele pentru Y”. Gaz Metan are rezultate pentru că e grup, pentru că se știu, pentru că profită de un campionat execrabil al altora. Ei nu au vedete, albanezul lor îmi place, dar dacă îl duci oriunde altundeva va fi la fel de șters ca la CSMS Iași. Repet, bravo lor, mă bucur și sper să îi țină!

rotariu

6 comentarii

 • Clar era mai buna, era convocat Dacian Varga la echipa nationala si juca la sportul in liga a 2 a, dar juca tata… iar acum il vad pe popa si pe rotariu =))))))) ce gluma

  • 2/3 din echipele promovate în anul ăla au retrogradat imediat, iar una s-a salvat la limită. (+1p)
   Asta înseamnă că aveam o Divizie A forță.
   Totuși 4/5 din echipele care au participat în Europa sezonul ăla, n-au trecut niciun tur preliminar. Doar Steaua a intrat în grupele UCL și a terminat pe 4 cu 1p.
   Fssss

 • Wow. Acum am vazut scorul.. din motive de campionat european de handbal fete Norvegia-Romania nu m-am uitat la Liga1 :)) parca imi pare rau ca am pierdut asa ceva

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.