web analytics
Fotbal intern

Bătrânul Teixeira le arată puștilor cum trebuie tratat fotbalul

Are 37 de primăveri și aleargă mai mult decât copiii pe care FCSB i-a transferat cu titlul de ”wonderkid” și pe care finanțatorul echipei vrea sute de milioane de euro. Prestația lui Filipe Teixeira din meciul cu Osijek a fost încântătoare, portughezul și-a bătut joc de adversar la golul 1, pasează excelent și nu văd de ce ar fi lăsat pe bancă în momentul ăsta de Florinel Coman.

În mod normal, echipa standard pentru următoarele patru meciuri trebuie să fie: Niță – Benzar, Planic, Găman, Momcilovic – Nedelcu, Pintilii – Man, Budescu, Teixeira – Tănase. Varianta cu Alibec nu cred că va fi luată în calcul, asta pentru că atacantul s-a accidentat înaintea jocului cu chinezii și a avut ghinionul ca formula cu trei în spatele lui Tănase să meargă ca unsă.

Cred că am mai spus asta de vreo patru sute de ori, însă n-am cum să n-o repet. Dacă Budescu avea pofta de muncă a lui Teixeira sau a lui Pintilii, acum ne uitam la el prin Spania sau prin Anglia. Dar n-o are, așa că e doar un fotbalist foarte, foarte bun pentru Liga 1 în momentul de față. Când are chef să joace, o face excelent. Dar și când n-are chef… te iei cu mâinile de cap.

Vedem că Enache nu e accidentat. Asta e o veste bună pentru FCSB, dar una mai puțin bună pentru iubitorii fotbalului din întreaga lume. Cine știe cum îl vedem din nou titular.

Cu Enache pe dreapta, Artur Jorge în centru, cu O. Popescu și Alibec + Gnohere echipa a arătat horror. De ligă secundă în campionatul Gibraltarului.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.