web analytics
Fotbal intern

Și dacă bate Dinamo luni…

Ăștia care se văd deja campioni intergalactici, mă refer la Gigi Becali și la secunzii lui, s-ar putea să aibă un șoc. Dar șoc de ăla serios de pe urma căruia albești la tâmple și ți se desprinde părul smocuri.

Viitorul ține aproape și aici n-am cum să nu remarc faptul că Hagi știe să corecteze din mers pentru că, spre deosebire de antrenorii și secunzii de la FCSB, știe fotbal. A avut nevoie de un atacant, de un vârf marcator, l-a luat pe Țucudean în timpul campionatului și uite că îi dă goluri cu Dinamo, FCSB și Astra. Bam!

Dacă Dinamo bate luni nu doar că Viitorul rămâne pe primul loc, dar intră și câinii în luptă serios. Și FCSB n-o are deloc ușoară, Astra și CSU…

Asta cu Șumudică la FCSB să i-o ziceți lu’ muru, cu tot cu aia în care se spune că Reghecampf a semnat cu Al Rahat cu turban. N-a semnat cu nimeni, n-are nimic deocamdată, vorbește prostii. Fraierică-geamantan de Șumudică a fost ținut în calde doar ca să se lupte cu Viitorul, n-are sărmanu’ treabă.

17 comentarii

 • Adversarii își dau autogol, arbitrul ti o pune pe var la un duel aerian in 6 m cu portarul…însă competiție , crestem …ca avem coco

 • Păi să bată! Să avem meciuri frumoase pe final! Și pe cine a visat Preafericitul…ăla să iasă campion! ?

 • Îmi permiteți să fac și eu o predicție pentru acest final de campionat?
  Dinamo bate Steaua. CFR bate pe Craiova
  1FCSB 38
  2Viitorul38
  3Dinamo36
  4CFR
  CFR bate Dinamo, Viitorul bate Craiova, FCSB face egal cu Astra
  1Viitorul 41
  2Fcsb 39
  3 CFR 39
  4 Dinamo 36
  FCSB bate Craiova, CFR bate Viitorul, Dinamo bate pe Astra
  1 Fcsb 42
  2 CFR 41
  3Viitorul 41
  4 Dinamo 39
  2

 • Și dacă bate CFR azi pe Craiova.?!, mai bate Dinamo etapa viitoare lejer când și CFR intră în luptă pt titlu?, sau Viitorul în ultima etapă? Chiar dacă bate Dinamo Luni. Cele 3echipe joacă intre ele în meciuri cu miză. Steaua teoretic, joacă cu două echipe fără miză în ultimele două etape.

 • Cred ca circul cu ninel la Steau,a fost facut la rugamintea lui”hai bre gigi,da doua dume,nu fi tirtan,imi creste putin si mie pretul,o sa fiu si eu atent cu tine”.
  Ma bucur pentru Tucudean,abia astep luni meciul.

 • toate aberatiile cu Sumudica la FCSB si lista de 10 transferuri ale lui Becali sunt doar momeli ca lupte toti cu Viitorul si sa usureze misiunea lui Reghe et comp…. cine inca mai crede aceste povesti e pueril……..

 • Hagi a cam reușit sa motiveze echipa si s-o puna pe picioare dupa o serie de rezultate slabute. Cred ca si trecerea lui Coman pe banca de rezerva este justificata

 • Am crezut ca au căzut de tot după meciul cu FCSB . M-am înșelat… si nu credeam ca mai poate Țucudean

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.