web analytics
Fotbal intern

Bate Dinamo degeaba? Reghe nu mai pleacă!

Laurențiu, Ana și presa lor. Capitolul 821. Pentru ca să nu mai rămâie repetent și anul ăsta, Laurențiu a fost luat de mânuță și plimbat la mișto prin diferite colțuri obscure ale hărții fotbalului mondial. După ce și-a pus puțin nisip în pantofii scumpi cumpărați de la antrenorul lui ASA Tg. Mureș, Laurențiu a primit bilet de avion (clasa 1, se știe!!) spre București. Articolele erau deja scrise, mai lipsea un send. Nu mai spunem de intrările în direct la TV, erau programate, dar ”hai să o dăm că o sunăm noi pe Ana, nu că ne-a sunat ea pe noi!”

Cu ce rămânem? Laurențiu Reghecampf promite că pleacă, dar de fapt a glumit, nu mai pleacă. Așa a ales el să își motiveze FCSB-ul înainte de meciul cu Dinamo. Bineeee, oricum ar fi avut unde să plece dacă voia să plece, dar el nu vrea să plece. Dacă voia, avea varianta din Qatar, acolo unde sunt 2-3 cluburi care s-ar rupe de 4 milioane de dolari pe an pentru a-l avea. Evident, așa cum facem mereu, mergem pe schema: Ana poruncește în presă, se scrie, apoi Reghe face pe durul și nu recunoaște.

Deci? Cine bate azi? 🙂

21 comentarii

 • Posibil sa fie un meci mai echilibrat decât precedentele , din simplu motiv ca Dinamo a scazut in ultimele meciuri . Oricum in cazul in care Dinamo câștigă , antrenorul FCSB , Reghele va spune ca nu a putut alcătui un prim 11 competitiv , a fost măcinat de probleme de lot si asa se scoate , in schimb daca FCSB-ul se va impune vom fi asaltati de comentarii idioate precum ” Campionii , Ne pregătim de UCL , la anu câștigăm Cupa Mondiala” tipice conducerii FCSB-site.

 • S-a dus vremea cand Reghe se cerea si la nationala si la FCSB…vremuri demult apuse.Dar la aroganta lui ar zice ca e cel mai potrivit pt nationala si acum.

 • Sper sa fie un meci frumos, dar sa bată dinamo…just for fun :)) oricum nu ma uit tot meciul, de la 21:45 e Napoli – Juve, prost sa fiu sa nu ma uit. App, poza de la articol e absolut magnifica, mm este wow!

   • Pai mai echilibrat decat precedentele, cand a batut Dinamo fara drept de apel
    Acum nu cred ca o sa mai bata atat de lejer

 • Te roade invidia asta…ceva de nedescris!
  În loc să fii recunoscător că împarți aceleași vremuri cu dinastia Palmierului și a Astrului Zilei! Ai ce povesti nepoților!
  Râdem, glumim…în legatură cu acest subiect ai toată dreptatea din lume. Oricum, tu știi mult mai multe decât scrii, dar așteptăm cuminți.
  Cât despre diseară…Boldrin e fundaș central cu Tudorie, Denis e nr.10 pentru că s.a decis să le dea atacanților Gnohere și Man o lecție : ciuciu pase!
  Amin! Să nu ne dea mai mult de două!

  • Nu mai face improvizatii. Antrenorul dicteaza primul 11, nu se discuta. Sigur, poate ca va avea si Reghe un rol, dar sunt sigur ca antrenorul FCSB va stabili primul 11 🙂

 • Probabil e genul ala de meci cand toata lumea se asteapta sa piarda o echipa tinand cont de precedentele partide, lipsa jucatorilor, etc. si totusi carnatii vor reusi sa invinga, e un scenariu rulat de mii de ori in istoria fotbalului, si e probabil, s-a intamplat intre Real si Barca, de ce nu ar fi posibil intre FC Dinamo si FC FCSB SA?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.