web analytics
Diverse

Azi, 9:45, emisiune! Povestim cu Mongolia

Îmi zice Andru Nenciu zilele astea, cică, dacă nu vin la o emisiune în care să discutăm cu un băiat care ”face” fotbal prin Mongolia. Zic, ”ce face, mă?”

Cică da, nu e la mișto, e antrenor de fotbal în Mongolia. Român, născut în țară, plecat în Mongolia să predeie fotbal, vorba lui bre nea Ioan Andone îmbârligătorul de ciobani.

Păi nu vin io, Andrule? Că eu nu cred că în Mongolia aia prin care am fost eu vara asta se face și fotbal. Adică, unde? Că e pustiu și, acolo unde nu e pustiu, sunt sate. Orașe cu trei blocuri, un bancomat, un supermarket din care nu poți lua altceva decât conserve chinezești și trei baruri karaoke.

Cică nu, că se face, dar sunt eu prost, habar nu am. Zic, bine mă. Hai că vin de la 9:45, dacă mă trezesc. Vine și băiatul ăla, stăm și povestim fără stres o oră și ceva. Problema care e? Problema e că eu am pus geană pe geană la orele 05:23 dimineață. Și la orele 08:30 ar cam trebui să plec spre studio.

Care te bagi? Nu uitați, lăsați un semn la intrarea pe live și sunteți automat înscriși în tragerea la sorți pentru premiile zilnice de câte 5 x Panamera Turbos S ultima fiță, plus premiul lunar de un abonament la meciurile de pe teren propriu ale FCSB-ului, să fiți măcar 45-46 de inși. 

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.