web analytics
Diverse

Am avut dreptate, sunteți niște mizerii!

V-am spus atunci când a murit bietul polițist pe motocicletă că sunteți doar niște gunoaie ordinare care au găsit un prilej să vocifereze împotriva unui oribil din politică? V-am zis și, pentru a mia oară, am avut dreptate. Chiar sunteți niște gunoaie cum rar poți găsi pe lumea asta.

Am impresia că sunteți proști. Ce legătură are dreptul lui Gabi Oprea de a avea coloană oficială cu moartea polițistului pe motocicletă?

V-am spus că nu Oprea e de vină pentru că a murit polițistul ăla, ci groapa cât carul din mijlocul orașului. O sa îl cerceteze penal pe Oprea acum, dar hai să vă spun ceva: Bucureștiul e plin de cratere! Nu mai protestați, nu mai ieșiți în stradă, nu mai faceți petiții pe facebook, handicapaților?

Pe ditamai DN1, în apropierea intrării în pasajul de la Casa Presei, e o groapă care poate ucide fără probleme doi polițiști pe motocicletă. În Băneasa, cartier cu doar 4 mașini sub 50.000 de euro e o groapă în drum de circa jumătate de metru adâncime. Groapă aproape cât toată lățimea drumului care e acolo de vreo 5 ani. E plin Bucureștiul de cratere, vor muri motocicliști din cauza asta într-o veselie, dar voi sunteți liniștiți. Animale proaste!

3 comentarii

  • Oprea e cercetat pt abuz in serviciu, nu pt moartea politistului.Acea intamplare tragica a dus la descoperirea unor mizerii facute de acest general impostor si e normal sa se miste lucrurile.

  • Pe Oprea il cerceteaza pentru omor din culpa sau de ce sula mea ne faci prosti? nu e normal sa-l cerceteze pentru ca el avea nevoie de coloana oficiala si cand se ducea la pensat? ca organele (incompetente as spune) au avut nevoie de moartea unui politist pentru a realiza ca dobitocul se da cam des cu coloanele oficiale e cu totul alta problema. Ca a murit politistul este problema ma-sii, pe mine nu ma intereseaza atat de tare. Probabil exista o ancheta si pentru groapa aia, dar nu ma intereseaza atat de tare, eu ca provincial nu dau doi bani pe gropile din Bucuresti, aia fiind bulibaseala voastra interna, pot doar sa aplaud cand pica cate un cap dă la centru, daca e si general aplaud in picioare.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.