web analytics
Cele două lacuri BMW F850GS

Aventura continuă, acum ca Brand Ambasador BMW Motorrad

Sunt fericit să anunț că, după zeci de mii de kilometri în care am descoperit aventura pe motocicletă alături de ”Mario Gotze”, în 2018 voi reprezenta BMW Motorrad România în calitate de Brand Ambasador al segmentului Adventure. Sunt cu atât mai fericit cu cât, în 2018, segmentul inventat și dominat de BMW Motorrad este reprezentat în România de doi ambasadori: Mani Gyenes și Cristian Scutariu. 🙂

În acest an, BMW Motorrad România va fi reprezentată de ambasadori dedicați pentru toate segmentele, astfel:

  • Emanuel Gyenes – Brand Ambasador al segmentului Adventure
  • Cristian Scutariu – Brand Ambasador al segmentului Adventure
  • Cabral Ibacka – Brand Ambasador al segmentului Tour
  • Cătălin Cazacu – Brand Ambasador al segmentului Sport
  • Cosmin Tudoran – Brand Ambasador al segmentului Mobilitate Urbană

Cum nu în fiecare zi îți găsești numele alături de cel al unui super sportiv, vă anunț că în curând voi intra în Mongolia prin nord pentru că motocicleta se apropie de Irkutsk. Am decis să urmez ruta nordică a Mongoliei, una mai dificilă, însă una care oferă peisaje mai mișto. Vor fi câteva zile bune de mers pe offroad, de dormit în sălbăticie la cort, de traversat râuri, de experimentat. Am deja câteva mii de kilometri în șaua lui ”Marco Reus” – F850 GS – și abia aștept să văd cum vor fi primii kilometri după terminarea asfaltului.

Sper că voi merge fără probleme pentru că plănuiesc să mă întorc în România pe roți. Ies din Mongolia prin vest, merg prin Altai, urc în Rusia și pornesc spre vamă, câteva mii bune de kilometri.

Comunicatul BMW Motorrad România e aici.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.