web analytics
Diverse

Atunci când fast charging e very slow la Samsung S6

V-am zis că mi-am cumpărat un S6 ca să scap de problemele cu S5 4G+. Ei bine, S6 e un telefon mișto rău de tot și are niște chestii în plus față de ce am avut până acum la Samsung. Printre chestiile astea în plus este și încărcarea rapidă cu care S6 și S6 edge au fost ”vândute” publicului încă de la lansarea lor din primăvară. Și așa e, încărcătorul cu care vine S6 în cutie încarcă extrem de repede. Nu am fost niciodată atent, dar cred că în câteva zeci de minute încarcă de la 0 la 100% bateria. Asta dacă folosești încărcătorul cu care vine el. Dacă nu, well, e mai complicat.

Azi mi-am încărcat telefonul la redacție, nu acasă ca până acum. Am luat cu mine doar cablul, nu și adaptorul (sau cum i-o spune chestiei pe care o bagi în priză). Se pare că tocmai chestia aia e cheia pentru fast charging, pentru că fast-ul s-a transformat în super slow. L-am pus în priză cu cablul lui, dar cu un adaptor de iPhone.

De la 22% el îmi încarcă full în aproape 5 ore? WTF!? Are alergie la Apple?

slow charging s6

7 comentarii

  • Eu ti as recomanda sa nu il mai incarci cu alte incarcatoare(adaptoare cum le spui tu), ca o sa ii strici bateria.

  • Am trecut de la Samsung S4 la Samsung S6 acum o luna si a fost perfect pana de curand. Am pierdut incarcatorul original (uitat in tren) si folosesc un incarcator mai vechi de Samsung. Se incarca foarte greu, cateodata nu ii este suficienta perioada in care dorm ca sa ajunga la suta la suta.

    Am vrut sa imi cumpar altul si e foarte scump. Asta e motivul pentru care iti scriu: uita-te la ce pret au incarcatoarele originale de S6, o sa ai o surpriza majora. Stiu ca e telefon premium si trebuie sa platesti corespunzator, dar…

    Si alt aspect. Sotul meu a avut un Samsung S5 pe care il incarca la fel cu orice incarcator si dura cel mult 2 ore. Apreciez incarcarea rapida de la S6, dar as vrea sa se incarce normal cu alt incarcator, nu in 6 ore.

    Iti citesc zilnic blogul, e doza mea de fresh cand ajung la birou. Numai bine!

    • Si incarcatoarele Apple costa exagerat de mult. Nu, daca e sa am o problema o am cu faptul ca nu incarca decent cu alte incarcatoare, asa cum faceu S4, S5, etc. Atat, in rest sunt super multumit!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.