web analytics
Fotbal intern

Ați văzut FCSB – Admira Wacker 2-3? A fost spectacol!

M-am uitat la FCSB ca să nu fiți voi nevoiți să o faceți. Serios acum. A fost primul amical din Spania, al doilea din această iarnă, așa că suntem departe de momentul în care putem trage concluzii fără echivoc. Chiar și așa, diferența de la ce este până la ce ar trebui să fie mi se pare colosală în unele locuri, pe unele posturi. Așa că le scriu rapid, cu liniuță:

– Enache n-a fost dezastruos, însă a greșit din nou decisiv. Din cauza unei greșeli făcute de el a fost primit golul 2, motiv pentru care Dică l-a schimbat înainte de pauză. A revenit Benzar, a dus meciul în picioare, asta-i veste bună.

– Planic și Larie, cuplul de centrali, a fost grotesque. N-am văzut fundași centrali mai slabi la nivelul ăsta, erau depășiți constant, fiecare fază, pozițional sau contraatac, aducea pericol. Și austriecii și-au dat seama de gaură, au insistat pe centru și au dat 3 goluri în prima repriză.

– Eu cred că cineva la FCSB e bolnav la bibilică. Ei îl bagă pe Alibec special ca să-l îngroape? Cine a văzut meciul de azi a văzut cum între mijlocași și Alibec n-a existat schimb coerent de pase. Alibec s-a irosit în prima repriză coborând după mingi la mijlocul terenului, însă după alte 2-3 pase mingea era pierdută. Chiar atât de greu e să îți adaptezi jocul pe profilul marcatorului?

– Florinel Coman, și mă știți că-s fan de când era la Viitorul, e pe un drum greșit. Am observat asta de mai multe ori la el, însă azi a fost îngrozitor. Nu dă drumul la minge absolut deloc, a stricat, nu exagerez, 20 de faze în 40 de minute pentru că nu pasează. Preferă să preia, se cocoșează pe ea pentru a proteja și, de cele mai multe ori, pierde mingea. E certat cu toți?

– Suntem în 2018, cluburile fac prezentări de Premiul Oscar, au acțiuni cu fanii, televizează fiecare mișcare din club, iar FCSB… n-a fost în stare să asigure transmisia unui joc amical. Repriza a doua a fost întreruptă la fiecare câteva minute, filmarea a fost aproape inutilă, de departe și fără ”flow”. Horror!

3 comentarii

  • Baetii e sleiti de puteri.😊 A fost pauza asta intre cantonamente, or fi rupt praporele in gagici sau neveste si au venit cu maduva lipsa. Amicalele astea spun cate ceva doar daca intr-adevar iei si analizezi minutele om cu om. Sau imparti meciul in 2 sau in 3. Asta ma rupe si pe mine, se fac schimbari mai rau ca in curtea scolii. Inainte la amicale se testa majoritatea timpului garnitura intaia sa o slefuiasca si sa o rodeze; dupa min 65 incolo incepeau schimbarile. Niciodata nu am fost de acord cu acel turn over, e o prostie sa “odihnesti” jucatorii mai ales inaintea meciurilor importante, ii scoti din ritm si tulburi si omogenitatea. Bine, cand e Gigi antrenor ar putea sa joace si cu portar inaintas. Sunt curios acum cat de “incarcati” vin ca parca ii vad prin play off cu probleme musculare.

  • Aha, care sunt cluburile din Romania care fac prezentari de Oscar? Poate doar UM 02301 sa faca ceva in cazarma. Admira Wacker pe ce post a transmis meciul? Dar Dinamo, Astra, Craiova, Viitorul?

  • De asta nu poti tu pune capul pe perna de grija FCSB-ul. De ce nu-ti vezi de clubul tau preferat si ii lasi pe altii sa mai faca cinste Romaniei?

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.