web analytics
Opinie

Atenție, scandalizăm ipocritele! Propunerea mea pentru refugiați

Atenție, o să scandalizez un pic ipocritele. Văd că refugiații de prin Ungaria refuză să meargă în taberele special amenajate pentru ei, vor libertate să ajungă în Germania. Și văd că protestează în mod violent, se bat cu poliția, fac ca dracu.

Eu propun să se desființeze acele tabere de refugiați. Propun să li se pună la dispoziție avioane cu care să ajungă în Germania, iar Germania să le pună la dispoziție locuri în camere duble la Marriott, Sheraton, Hilton și Kempinski. Pentru că proști cum suntem, credem că e de datoria noastră să ne punem la dispoziția unora care ar trebui să aibă decența să accepte cu umilință fiecare măsură de bunăvoință venită din partea europenilor. Mai ales pentru că europenii nu le datorează nimic, ba mai mult, îi tolerează deși au intrat prin efracție în țările lor.

Nu înțelegeți greșit, sunt de acord că trebuie ajutați. Însă nu sunt de acord să aibă parte de un meniu în care să își aleagă, ca în The Sims, ce țară vor să ocupe, unde vor să stea și ce meniu să aibă la prânz. Că dacă e cu dinastea, atunci mă bag și eu pe listă. Nu mai vreau în România, vreau și eu în Germania.

Sigur, e emoționant că mor copiii nevinovați purtați peste mări de adulți iresponsabili. Dar copii nevinovați mor și în Vaslui. Și ăia ar vrea în Germania, dar dacă încearcă să treacă la Nădlac fraudulos vor fi împușcați. Vă asigur!

Foto: Alexandru Hojda

Foto: Alexandru Hojda

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.