web analytics
Diverse

Atenție la detalii, Domino’s Pizza!

Atenție la fucking detalii! Ăsta e secretul, fraților! Domino’s Pizza are un site ușor de utilizat, m-au cucerit cu timpii mici de livrare și cu modul în care îți arată în permanență ce se întâmplă cu mâncarea ta, de la procesarea comenzii, la preparare, până la expediere. Azi duminică m-au dezamagit și nu îmi place, competiția e dură. Jerry’s Pizza îmi face curte de ceva vreme… Treaba ta, Domino’s!

BTW, puiul a fost super bun. Super, super bun. Îl cheamă ”Chicken Special Bacon”.

Și uite cum arăta masa ”de lucru”, ca să vezi că nu mint când spun că îmi plăcea de tine. E comanda pe ultimele trei zile, cât a trecut de la ultima curățenie generală.

dominos2

3 comentarii

  • Cand eram in liceu comandam aproape in fiecare zi de la Jerry’s, mancarea este foarte buna, au mereu oferte si respectau timpii de livrare. Noi, de exemplu, aveam pauza mare de 20 de minute si le ziceam la telefon sa fie acolo la 11:50, mereu ajungeau mai devreme cu 2-3 minute. Cand am comandat de la Chopstix, au plecat cu mancarea inapoi. La fel, le-am zis sa fie la 11:50 – a ajuns la 12:15, cand noi eram deja in ora… 🙂

    • Stii care e faza? Cand piata e incarcata de optiuni trebuie sa ai super mare atentie la detalii. Poate nu pare mare lucru, dar am cautat 15 minute o furculita prin toate redactiile duminica seara. Si asta m-a enervat rau de tot.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.