web analytics
Opinie

Atentate teroriste în Paris, un oraș plin de toleranți

Sunt de acord cu libertățile, însă nu sunt de acord ca ele să existe atunci când provoacă mai mult rău decât bine. Ori când ai două nenorociri într-un interval scurt de timp, așa cum a avut Franța, soluția normală e să închizi, să lichidezi, apoi să permiți intrarea după o analiză clară.

Asta cu libertățile e o chestie din trecut, realitățile de azi ne obligă să ne gândim că dacă vrem să nu murim împușcați în cap trebuie să luăm măsuri. Iar din punctul meu de vedere cine vrea să trăiască trebuie să evite să coabiteze cu persoane incompatibile.

Atenție, nu vorbim despre religii. Nu e vorba despre credincioși, ci despre extremiști. E altceva!

sursă: wsj

sursă: wsj

4 comentarii

  • Cum nu vorbim de religie? Cu Saria sunt de acord 90% din acesti imbecili, atacurile de acest gen sunt condamnate doar la nivel declarativ, imamii isi freaca mainile prin moschei si se delecteaza cu vreo prospatura.

      • Vom trai si vom vedea, insa bag mana in foc ca in multe parti imamii sunt problema majora, aia sunt atat de prosti incat pun botul la ce spune un manipulator de acest gen. Daca muti pe Antena 3 vei gasi un “imam” care face acelasi lucru, insa boul asta macar are alte scopuri.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.