web analytics
Opinie

Atât de tare am îmbătrânit? Cine poartă așa ceva?

Înțeleg că nu sunt în publicul țintă Pull&Bear și înțeleg că nu-s fashionist, dar ce fel de bărbat poartă așa ceva? Cum arată tot corpul bărbatului care are picioarele astea? Cine le ia apărarea ăstora atunci când se ia o femeie de ei?

blugi p&b

6 comentarii

  • Nu-i nevoie de cămăși d-alea, “bărbații” își suflecă tricourile până deasupra buuricului, dacă e să fie bărbați 😉

  • Astia sunt pantaloni pentru baietei subnutriti, pe care ii agata babalacii si le-o trag. Altfel nu vad de ce ti-ai scoate fundul in evidenta mai mult ca o femeie.
    PS: mergi la raionul de albituri sa vezi ce chiloti cu snur au pe acolo. Eu prima data m-am speriat, am crezut ca am nimerit la cei de femei.

    • orice barbat are dreptul sa fie gay, nu am nimic eu cu decolteul lor. dar blugii astia nu-s de gay, sunt de idiot

  • O intamplare comica a fost cand am intrat intr-un magazin H&M sectiunea blugi si aveau urmatoarele categorii.
    Slim Fit,Skinny fit,Super slim fit atunci s-a produs un declic in mintea mea si ma intrebam oare ei “cei care poarta asa ceva”sunt normali si eu anormal dupa care m-am dus la vanzatoare si am intrebat-o “Doamna unde sunt marimile regular size si normal size” vanzatoare mi-a dat un zambet fara un raspuns clar,poate o fi crezut ca ma dau la ea,am plecat si eu zambind si fara un raspuns dar cu atatea intrebari despre moda zilelor noastre.Sa nu ma intelegi gresit nu sunt un grasan,obezat dar nici slim fit undeva la mijloc?Ma tot intreb ce picioruse poti sa ai ca barbat sa porti asemenea perechi de blugi probabil acesti asa zisi barbati sunt din categoria “Shemales” sau poate eu sunt un “hater”al modei zilelor noastre dar ma bucur ca mai exista cineva care impartaseste acelasi gand

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.