web analytics
Fotbal intern

Astra – Steaua 0-2. Teixeira și-a depus și CV-ul la Steaua în drum spre LPF? 

Teixeira și-a depus memoriu la LPF, cică nu-i plătit de Astra. Eu cred că și-a depus și CV-ul prin alte părți dacă tot a venit în București. E jenant să te prezinți drept unul dintre puținii titulari în echipa a doua și să gafezi în halul ăla, să îți îngropi echipa.

Marica a fost penibil, îmi pare rău pentru el. Sigur, poți adopta optimismul Digi și să spui că ”Și-a revenit Marica!” pentru că a dat pasa aia de 2 metri, dreaptă, la golul lui Bawab. Dar pe lângă asta a avut cel puțin două momente penibile, a dat pe lângă minge singur cu portarul, urât de tot.

Vezi ce înseamnă să arbitrezi doar Chiajna și Voluntexas? Dai penalty când Kharja îl mângâie pe Romario Benzar de la Giurgiu. Atenție! Ăsta e alt Romario Benzar, nu e Romario Benzar de la Dinamo! Dacă face chei de genul ăsta la EURO,  s-ar putea ca Hațegan să mai arbitreze în județeană Mehedinți.

Campionatul se câștigă cu lotul, spunea un lemn acum câțiva ani și mare dreptate avea. În seara asta s-a văzut diferența între banca Stelei și banca Astrei. Acum, fără să fiu stelist sau astrist, vă întreb: pe cine ați vrea să vă reprezinte în Liga Campionilor? Pe rezerva Papp și pe rezerva Enache sau pe rezerva I. Roșu și pe rezerva Romario Moise?

Îmi place de Daniel Niculae, a fost cel mai bun om de pe teren. I-a dat două pase perfecte, pase de gol chiar lui Daniel Florea. Însă e Daniel Florea, nu e Inzaghi, motiv pentru care Cojocaru n-a fost deranjat.

Gebhart și Kharja sunt utili în măsura în care pentru Steaua sunt utili și Carp sau Filip. Doar că ultimii doi împreună câștigă un sfert din salariul lui Kharja. Nu le văd rostul ăstora nici să mă bați. Nu sunt răi, Kharja cel puțin e chiar ok, doar că nu îi văd justificată prezența în România.

Bravo, Bawab! Un joc pe măsura răspunsului pe care l-ai oferit după meciul Steaua – ASA, atunci când un anume shepherd te-a făcut praf doar ca să te forțeze să pleci singur, să scape de salariul tău.

felipe

9 comentarii

  • Nu sunt de acord cu “cine vrei sa te reprezinte in Liga Campionilor”. Din punctul meu de vedere, cluburile nu reprezinta pe nimeni in UCL, in afara de ele. Nu mai are nicio treaba tara de provenienta cu clubul si nu mai asociaza nimeni clubul cu tara. Pai ce, s-a gandit cineva la Portugalia si poporul portughez cand a vazut Benfica descurcandu-se onorabil cu Bayern?

    Pe mine nu o sa ma reprezinte nimeni in UCL, nici Papp, nici Rosu.

    • Probabil e o chestiune de perceptie. Pe mine ma intereseaza felul in care o echipa romaneasca se prezinta intr-o astfel de competitie.

  • Vezi sunt 4 Romario in Liga 1: Moise (Astra), Kortzog (Dinamo), Benzar (Viitorul) si inca unul la Poli AEK ACS Recas Timisoara.

  • Se vorbeste atat de obsesiv de Marica la nationala si baiatul e praf, ca ajungi sa te intrebi de ce Daniel Niculae nu ar avea sanse in contextul asta.

  • Kharja ma indoiesc sa aiba mai mult de 10.000/luna, nu dadea niciodata Becali mai mult unui jucator pe care nu-l stie.Si parerea mea ca nu e rau deloc, dar se vede ca nu are ritm…

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.