web analytics
Fotbal intern

Astra – Pandurii 0-0. Unii au nevoie de antrenor, alții de absența lui Wellington

Pandurii a avut o șansă mare de tot meciul ăsta, dar a ratat-o urât. N-am văzut atâtea ratări vreodată în Liga 1, Nistor, Răduț, Ciucur și Hora au irosit șanse de gol ca prinții arabi bani pe lăutari. De Wellington nu mai zic nimic, eu cred că joacă să îngroape Pandurii, n-ai cum să-ți bați joc asa de ocazii. Jur că îmi pare rău că nu m-am ținut de fotbal, vorbesc serios.

Vedeți ce se întâmplă cu Astra atunci când nu mai funcționează valoarea individuală? Când echipa ar fi avut nevoie de un antrenor care să știe lucruri despre fotbal și nu doar despre H1 și GG și over 3,5? Vă zic eu sigur, Șumudică ăsta care face circ 8 ore pe zi la TV nu are nici cea mai mică treabă în comun cu antrenoratul, el funcționează în Liga 1 unde e pe harneală și pe combinații. Dacă îi dau test la fotbal rămâne ca-n generală, direct repetent!

Ultima dată când am verificat, Droppa doar cu un picior amputat putea să fie rezerva lui Răuță. Ok, înțeleg de la Emil Grădinescu că a fost accidentat, dar nu a jucat și etapa trecută? Cum să joace Răuță, care de altfel a fost și rău, în fața lui?

Alibec a dezamăgit mulți giboni meciul ăsta pentru că gibonii se așteaptă ca Alibec să dea câte un hattrick în fiecare meci de acum încolo. Doar că Alibec a jucat azi cam ce joacă de obicei, a avut și ghinion, continuă să îmi placă. Să mai slăbească 3 kile și încep să îl propun și eu vocal la națională.

Daniel Niculae e unul dintre băieții deștepți din fotbal, are un discurs în studio la Digi foarte OK, îmi place felul în care reușește să exprime în cuvinte ceea ce vede în teren. Unde mai pui că e și prezentabil, poate avea o carieră frumoasă în televiziune. Eu îi urez succes! 🙂

Și nu în ultimul rând, reamintim situația mileniului: la acest meci un antrenor a stat în tribună pentru că a aplaudat ironic arbitrul, iar altul a stat pe bancă deși a fost dovedit că a pariat pe meciuri din Liga 1. Superb!

wellington

8 comentarii

  • Mie si se pare incredibil cat circ poate sa faca clovnul asta de Sumudica.Eu unul nu gist glumele lui nesarate so showrile pe care le face la conferintele de presa mai ales legat de Stanciu.Te i-ei asa de cineva ca ai tu chef ca vezi Doamne e de la Steaua si tu esti antistelist si trebuie sa te i-ei de el si mai faci si misto ca e de la tara.Om de nimic si imi place ca tu Cristi il tot critici pe unde apuci 🙂

  • Foarte buna observatia de la final despre Sumudica si Edi. Culmea tupeului, la conferinta de presa Sumudica spunea ca nu e corect ca Edi a venit in parcare la pauza pentru ca nu se face asa ceva. Nu sunt mare fan Edi Iordanescu, dar lumea uita ca a luat echipa de la retrogradare si se duce cu ea in cupele europene dupa un singur an. Iar ca discurs le da clasa celorlalti.

    ps: mi-a soptit o pasarica—ca incerci sa bagi strambe intre edi si narcis. sa stii ca si narcis e baiat bun si incearca sa-l ajute cum poate. 🙂

    • Ce faaaac? Doamne… 😐 vezi ca nu m-ai gasit, nu ma bag in porcaielile din fotbal. Din pct meu de vedere amandoi sunt baieti buni si amandoi merita criticati ca nu fac scandal atunci cand CCA il pune pe Avram arbitru la meciul cu Steaua. Dar sa bag strambe? WOW!

  • Au explicat de 100 de ori cat de muncitori sunt cei de la Atletico de parca ei de fel practica alt sport si totusi uite cum fac ei fata si la fotbal datorita ambitiei. Plus ca au explicat de 10 ori cum echipa lui Cholo e dupa chipul si asemănarea lui, etc.

  • De cacat comentatorii de pe Pro, daca as fi auzit doar comentariul m-as fi asteptat sa ii vad in salopete, manjiti pe fata cu vaselina, niste imbecili

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.