web analytics
Fotbal intern

Astra nu merge din cauza prieteniilor și pilelor lui Șumudică

M-am uitat în seara asta la o echipă campioană penibilă care s-a chinuit pe o arătură din jud. Giurgiu să câștige un meci împotriva celebrei FC Voluntari, fără să reușească. Astra Giurgiu e pe locul 11 în Liga 1 după 6 etape pentru că are un antrenor care a rămas blocat în 1995, atunci când se juca pe pile în Liga 1. Atunci când antrenorii își băgau colegii de șpriț, nepoții sau pe ăia care cotizau.

Șumudică sabotează conștient echipa campioană folosindu-l pe cel mai inutil fotbalist din Liga 1. De fapt, fost fotbalist. Daniel Niculae îl cheamă și e rupt de când a semnat cu Astra, e inutil în 99% din cazuri, situația lui e fără precedent în fotbalul românesc. În loc să promovezi un tânăr, să îi dai șansa unui puști să joace acolo, să fie pasat de Teixeira sau de Alibec, tu joci cu fratele tău de vișiniu, de șină de tren. De câteva meciuri strică aproape fiecare fază de atac ce-i trece prin gheată, spui că o face intenționat dacă-l urmărești. E inimaginabil cum cineva care se prezintă atât de slab poate să fie titular în Liga 1.

În mod normal o astfel de enormitate trebuia stopată de conducere. Dar la Astra conducerea e un alt coleg de șină de tren, nu se cade să se remedieze problema pe calea asta.

niculae

5 comentarii

  • Cristi,atat el cat si tiganul ala de sapunaru,niste fotbalisti care au trecut prin fotbalul asta ca gasca prin apa,la sapunaru a fost prietenia lui Ioan Becali cu Jorge da Costa(parca asa l chema pe presedintele lui Porto,atunci)caci altfel nu juca in viata lui la Porto,oricum a rupt tusa in 14 si acolo,chiar daca are o finala de cupa europeana castigata,sapunaru nu a fost fotbalist niciodata ci un rupator de oase,spune ca i rapidist get beget dar i a ajutat sa falimenteze…..Halal rapidist!

  • In sfarsit un ziarist care observa ca de ceva vreme …Niculae triseaza fotbalul…ok a dat pasa aia la Londra….insa pana atunci ce a mai realizat de ceva timp incoace…in afara de a face pe analistul la tv?

  • Tocmai ala unu la suta i-a salvat pa toti. Da la Sumi, la sina Dani si pana la toata echipa. Daca nu dadea Nico pasa aia, acu Alibec avea deja lana pa el si nu se stie cine mai ramanea pa la Giurgiu lu nea Ovi sa stinga lumina.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.