web analytics
Fotbal intern

Astra – Genk 2-2. Am ajuns să jucăm ”meciuri istorice” cu nimeni

M-am distrat un pic cu promourile făcute de televiziuni acestui meci. Cică un meci istoric, un moment incredibil. Și joacă o echipă din România cu niște anonimi. Păi dacă ăsta e moment istoric, atunci când pe Național Arena venea Chelsea și lua bătaie ce moment mai era?

Dacă ar exista o modalitate miraculoasă prin care am putea vedea doar valoarea, calitatea netă dintr-un jucător, probabil că Budescu ar fi undeva de nivelul primelor 2 echipe din Spania, Anglia sau Germania. E incredibil, doar că îl strică un milion de alte lucruri. Cum ar fi lenea pe care o arată în cea mai mare parte a meciurilor atunci când se târăște pe teren, se uită în tribună.

Săpunaru e nr. 1 și la vârsta asta, e printre cei mai buni din România. Nu e de mirare că îl păstrează Astra deși câștigă mai bine decât Șumudică plus tot staff-ul lui la un loc.

Silviu Lung și Seto, doi băieți de obicei constanți, au făcut gafe majore la goluri. Mi se pare că portarul trebuia să iasă și să trimită în tribune la primul gol, iar la al doilea a făcut-o Seto…

Ca orice român veritabil, Șumudică are și el fixuri care îl dărămă. Mă refer la fotbaliști, nu la soliști pe bilete. Fabricio ăla pe care l-a adus el e, fără exagerare de data asta, cel mai slab jucător din România. E o pușcărie, cum zice Craioveanu prin reclamele la Digi.

Meciul secolului a adus în fața Astrei o echipă modestă rău, rău de tot. Chiar și așa, echipa aia modestă văd că pune probleme și, dacă Astra nu avea fotbaliști sclipitori, se putea termina rău. Chiar, unde e geniul lui Șumudică?

5 comentarii

  • Pentru modul in care au evoluat lucrurile la Giurgiu dupa castigarea campionatului acest meci reprezinta mult mai mult decat semifinala Stelei in cupa de cacat uefa de acum 11 ani. Ce jucatori au pierdut, cum au fost platiti si totusi au reusit sa se califice in primavara europeana

  • ”Mă felicit că în mijlocul primei reprize am schimbat sistemul și l-am pus pe Săpunaru la mijloc. Am câștigat mijlocul terenului, fiindcă ei aveau un om în plus. Mai sunt și eu inspirat, uneori. L-am dus pe Săpunaru mai sus și a făcut un meci excepțional”, a declarat Marius Șumudică, în cadrul conferinței de presă de la finalul meciului Astra – Genk 2-2.

  • meciul asta e cam maximul a ce isi permite fotbalul romanesc dupa ce patronii si-au tras banul iar ziarele au imbarligat suporterii cu: gigi mai ia 3 jucatori pe 5 milioane(in final nu venea nimeni, patronul nu platea ci incasa, ca la radio erevan).

    E recomfortant sa te uiti cum se dispera baietii si fetele din presa cand vad ca pleaca si ultima felie de placinta, si ultimele deplasari.

  • Hai sa fim totusi realisti ! Nu e meritul lui budescu , echipa , shumi samd. Budescu = bulan 🙂 fi mai echidistant totusi 😉

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.