web analytics
Fotbal intern

Astra dispare din cauza unui infractor mincinos

”L-am vândut pe Enache pentru a face rost de bani să supraviețuim”. ”L-am dat pe Budescu în China pentru că altfel nu mai puteam plăti salariile”. ”I-am dat rivalei Steaua pe De Amorim și pe Boldrin pentru că altfel ne desființam”. ”L-am dat pe Alibec pentru că suma asta ne ajută să plătim restanțele”. Plus o grămadă de bani veniți de la UEFA pentru ultimii doi ani de Europa! Mă, da voi câte restanțe aveți, câte datorii? Ați luat bani de la frații Balint?

Voi vă dați seama cât a mințit infractorul condamnat de Ioan Niculae, ăla căruia îi cânta ode jurnalistul HIV pe vremea când exista dezgustător prin studioul Digi? Patru sute de mii de la Enache, un milion și vreo două sute de la Budescu, alt milion de la ceilalți doi plus vreo 4-5 de la UEFA. Asta înseamna vreo 7 milioane de euro doar în ultima perioadă, bani care au intrat în conturile clubului și care au fost supți imediat de omul ăla din pușcărie. Cum să nu îți plătești jucătorii când tu ai veniturile astea? Cum să încerci să dezinformezi spunând că vânzarea lui Alibec e justificată de lipsa fondurilor? Cu 7 milioane de euro o echipă precum Astra trăiește bine de tot două sezoane. 7 milioane plus drepturi TV înseamnă peste 10 milioane de euro, oameni buni. Mult peste zece, că vorbim despre doi ani, vreo 12-13 milioane de euro.

Unirea Urziceni, Oțelul Galați. Exemple de cluburi nenorocite de câte un individ. Și tot nu ne învățăm minte. Noi suntem proști în continuare și încurajăm ”proiecte îndrăznețe” precum cel de la Giurgiu.

15 comentarii

 • Pentru ca bani de la UEFA au devenit pentru cluburi un fel de ajutoare sociale de la guvern pentru judetele sarace. Daca UEFA ar fi impus ca din acesti bani o buna parte sa mearga in finantarea juniorilor, construirea de stadioane si baze sportive nu am mai fi vazut toti saracii patroni de cluburi.

 • Anul trecut, terenul de la Giurgiu era cel mai bun din țară. Peste puțin timp…gazonul va servi ca hrana pentru vite sau va reprezenta un cămin pentru persoanele fără adăpost.
  Iar Astra va reprezenta doar o fosta campioana a României dispărută.

 • stai putin , ca la transferul lui Budescu in China (parca) s-a sesizat procuratura pt ca a fost facuta plata intr-un alt cont decat cel al clubului, iar cum Niculae are niste popriri enorme in dosarul cu gazele, s-ar putea sa il mai pasca inca f multi ani de puscarie de acum incolo.

 • iti jur ca aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu si chiar imi pare rau asa de situatie intr-un fel, fara sa fiu fan Astra iti dai seama.. (btw exista fani Astra??!) de cativa ani de cand au rezultate mai bune tot o auzim pe asta ca sunt datorii.. cred ca ce s-a intamplat de fapt e ca Ioan Niculae a realizat ca nu prea ii mai merge cu agricultura, in schimb se pot face bani si din fotbal si s-a apucat de muls echipa asta. E exact ca proxenetii aia care tin femei din Romania intr-un beci prin Italia si fac bani din asta.

   • Ti se pare probabila teoria conform careia Gigi a fost implicat in cresterea artificiala a pretului lui Alibec pentru ca varul sau are un procent din vanzarea fotbalistului? Nu-mi suna a Gigi sa arunce cu bani cand se vede de pe luna ca va castiga campionatul fara sa intampine nicio opozitie, daca ma gandesc si ca investise deja ceva bani in Boldrin si De Amorim, chiar pot lua in calcul aceasta ipoteza (chiar daca a vandut de 11.3 milioane de euro in aceasta pauza), dar eram curios sa aud si opinia ta.

  • Ratezi total esența…

   Așa, cu campioane de carton, dispărute peste noapte nu poți avea un campionat puternic și deci n-ai cum sa faci performanță, nici la nivel de club și nici la națională.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.