web analytics
Fotbal intern

Astra – Dinamo 2-5. Degeaba ai Budești și Alibeci dacă n-ai antrenor

Mi-a plăcut că PCH, o galerie care știe ce înseamnă să suferi la moartea unor idoli, a respectat cu sfințenie momentul de reculegere în memoria lui Daniel Prodan, fost fotbalist cu trecut stelist. Știu, e normal ce a făcut galeria Dinamo, dar în România se mai întâmplă și lucruri anormale. S-a întâmplat, în trecut, inclusiv la ei un astfel de derapaj, dar azi au fost ireproșabili.

Astra, unicul club din Liga 1 fără antrenor principal, trăiește din talent. Din talentul lui Budescu, lui Alibec, lui Teixeira. Serios, au 2-3 faze antrenate care sunt vizibile din aeroplan, restul sunt fanteziile celor anterior numiți.

Șumudică, reintegratul în fotal, mai face o golănie. Îl bruschează pe unul dintre doctorii echipei, om care se împiedică și se duce de-a berbeleacul pe teren la cei peste 50 de ani pe care pare să îi aibă. N-ai cu cine…

Fabricio ăla, descoperirea antrenorului parior, e catastrofal. E cel mai slab fundaș care a pășit vreodată în fotbalul românesc, o rușine de proporții cosmice. Și, cu toate astea, cine are intere$ ca Fabricio să joace meci de meci?

Ce interesant a evoluat în carieră Hanca. Dintr-un fundaș normal, decent, s-a transformat într-un mijlocaș extrem de eficient. Pasator exact, mișto!

Dinamo nu arată rău, deși are și ea o grămadă de probleme în defensivă. Dar înaintea meciului cu Steaua trebuie să recunosc că n-arată rău, dacă se mențin lucrurile așa o s-o bată pe Steaua.

Alibec are o forță de pătrundere cum n-am mai văzut de la Ronaldo, brazilianul. Sigur, asta nu înseamnă că mă uit la meciurile lui altfel decât cu emoția unei accidentări groaznice, mi se pare în continuare că are o greutate mult peste normal. Repet, pentru a 74-a oară, ce jucător era Alibec dacă își menținea greutatea în limite?

foto: PCH

foto: PCH

2 comentarii

  • Cred ca Hanca e om de nationala, nu stiu ce jucatori mai sunt in fotbalul romanesc sau la nationala, dar daca Rotariu e in lotul lui Daum, Hanca sigur merita. Cred ca e de laudat si mult injuratul Andone, ca l`a fortat mijlocas, desi avea nevoie de el ca fundas.

  • Salut, Cristi!
    Pentru corectitudinea relatarii, trebuie sa mentionez ca galeria dinamovista nu a prins momentul de reculegere in stadion. In sectorul nostru erau doar 10-15 oameni atunci, majoritatea veniti din Giurgiu. Galeria venita de la Bucuresti a intrat dupa startul meciului, pentru ca a durat o vesnicie sa ne luam bilete si sa fim controlati la piele de jandarmi.

    Dar te asigur ca n-am fi fluierat nici daca eram acolo. Didi Prodan a fost unul dintre oamenii care ne-au marcat copilaria, adolescenta, un om din fotbalul ala de care ne e dor. Regretam profund disparitia lui.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.