web analytics
Fotbal intern

Astra – Dinamo 1-1. Fotbaliști, maimuțe și proști

Rotariu, acest fenomen rahitic, își bate joc de echipa lui și de pasa genială primită de la Ekeng. Pila cui e, fraților? De ce joacă băiatul ăsta în Liga 1? Care sunt așteptările suporterilor de la el?

Șumudică este unul dintre cei mai dăunători indivizi care au vagabondat vreodată prin acest fenomen. Faza aia în care e lovit în umăr și cade de parcă l-a luat în cap cu patru-treiu’ e grețoasă. Dacă nu știam că e vrăjeală, îmi doream să îl suspende pentru pariuri timp de trei ani.

Genialul de Rednic a fost capabil să îl folosească la închidere pe golgheterul campionatului Ucrainei, bă băiatule! Voi vă dați seama? Bicfalvi joacă în Ucraina câțiva ani al doilea vârf, e pasator decisiv și golgheter, iar Rednic de la Hunedoara îl folosește pe postul pe care juca acum paișpemii de ani la Steaua. Superb!

Îmi place mult Palic, Hanca e decent, Mevlija e peste media Ligii 1. N-o să fiu deloc surprins dacă Dinamo câștigă titlul sezonul ăsta. Ba chiar mi se pare foarte probabil.

Enache a avut dreptate când plângea pe la TV că FCSB e singurul club profi din țară. Cum e posibil ca Găman să stea 4 minute pe bară pentru că proștii ăia de pe bancă nu aveau un tricou de rezervă. Dacă eram Ioan Niculae îi dădeam afară mâine pe toți și demolam stadionul. Cu Șumudică în interior.

12 comentarii

 • Plin de tâmpiți pe aici. Bicfalvi a jucat la închidere pentru că Anton a fost indisponibil, iar Palic de când a venit el la Dinamo, cu excepția a două trei meciuri, a jucat în spatele vârfului. Așadar sunt doi oameni pe un post, Palic și Bicfalvi. Cum de asemenea, tu recunoști că îți place mult Palic, Rednic a ales să-l utilizeze pe croat acolo și pe Bicfalvi la închidere, poziție pe care a jucat ani buni, mai ales că erau absențe pe postul ăla.

  Asta a declarat Rednic după ce a semnat Bicalvi: “Eric (n.r. Bicfalvi) a venit să joace al doilea vârf, acolo a înscris cele mai multe goluri. Am vorbit cu el, aici se simte cel mai bine, dar poate juca pe orice post la mijocul terenului”. Totuși, din cauza indisponibilităților, cu Astra a fost folosit închizător. Simplu.

  Dar e greu cu fotbalul când ești prost și orbit de ură, Scrotariule.

 • Cristian, ce nu vrei tu sa intelegi e ca tu esti probabil singurul roman care l-a urmarit pe Bicfalvi in Ucraina. Oamenii obisnuiti doar cu mizeria locala il stiu doar folosit la inchidere. Inclusiv Rednic. 🙂

  • bicfalvi nu a jucat mijlocas defensiv si oricum nu e mare scula, nu trebuie sa alterezi realitatea doar pt ca iti place tie de el

   • bai oameni buni, a jucat complet altceva fata de ceea ce a jucat el la volyn, acolo unde a fost scula.

    • Stie Rednic ce face, n`o fi Mourinho, dar e meserias. Nu prea a avut solutii si l`a jucat mai retras, dar sunt de acord cu Florin ca a fost mai mult un 4-1-4-1 pana la eliminarea lui Filip. O sa`l bage si in atac, sa`l vedem atunci. Cat a fost scula la Volyn, un sezon? Asa sa fie, m`as bucura sa ai dreptate, ca nu ai mereu, asa cum iti place sa crezi 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.