web analytics
Diverse

Am asistat la distrugerea unei mașini. Domnule B-57-KIE, atenție aici!

Anul trecut mi-am parcat mașina pe o stradă, aproape de redacție, am găsit-o cu plafonul înfundat de o bucată foarte mare de zăpadă înghețată căzută de pe o casă din apropiere. S-a îndreptat singură după o tură de 30 de minute, deci nu a fost nevoie să pun explozibil la baza casei. Acum o zi am fost martor la o altă distrugere auto. Eram pe bulevardul Dacia, mă duceam spre Piața Romană și mergeam pe trotuar. În fața mea, cam la 5 metri, o bucată de gheață care avea cel puțin 50 de centimetri a căzut pe un Hyundai, pe portbagaj, și a lăsat o gaură în urma lui.

masina distrusa gheata

Dacă nu ai asigurare Casco e cam nasol cu treburi de genul ăsta. Teoretic! Practic trebuie să fie simplu. Dacă ai parcat regulamentar și a căzut gheață de pe o clădire pe mașina ta, atunci responsabili pentru reparații sunt proprietarii clădirii. Sau asociația de proprietari. Adică domnul B-57-KIE trebuie să contacteze proprietarii blocului de peste drum de liceul Virgil Madgearu și își repară Accentul.

Ah, înainte să săriți. Eram civil, n-aveam la mine nimic pe care să scriu un mesaj și să i-l las omului în parbriz. Dar bănuiesc că se prinde că gheața i-a făcut gaura aia în portbagaj.

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.