web analytics
Diverse

Așază-l pe cel mic la masă cu familia. Alege un scaun de masă potrivit (P)

Integrarea momentelor în care îți hrănești bebelușul în ciclul de mese al familiei este o alegere importantă. Importanța primirii copilului la masă cu adulții pentru cele trei mese principale ale zilei este o activitate recomandată de specialiști, motiv pentru care deschidem subiectul alegerii unui scaun de masă bebe. Trebuie luate în calcul mai multe aspecte în pregătirea achiziționării unui astfel de produs.

Cred că reglarea pe înălțime e un factor important pentru că nu veți folosi scaunul de masă al bebelușului doar pentru a-l ține la masa la care mănâncă familia. Fiind portabil, îl puteți transporta și în concedii, poate fi folosit și ca masă de sine stătătoare, deci trebuie să permită reglarea pe înălțime pentru o adaptare cât mai ușoară la diversele situații ce pot fi întâlnite. Cu cât mai multe poziții la acest capitol, cu atât mai bine. De asemenea, trebuie să aveți în vedere calitatea materialelor, a țesăturii din suprața textilă (în cazul în care există una) pentru că se va vărsa, cu siguranță, mâncare pe ea și va trebui spălată des. Trebuie să vă asigurați că cel mic va fi bine ”ancorat” în scaun și trebuie să vă mai asigurați că pe lângă reglajele pe înălțime puteți face reglaje și pe adâncime, respectiv înclinare.

Alegerea este cu atât mai greu de făcut cu cât gama de scaune de masă pentru bebeluși este destul de mare. Noriel are la această categorie produse cu prețuri care pleacă de la puțin peste 200 de lei și se duc până la 1.520 de lei, iar specificațiile diferă în funcție de preț. Pentru cel mai mic preț primiți strictul necesar: un scaun de masă bebe ușor de pliat, prevăzut cu centuri de siguranță, măsuță cu suport pentru stilă. Materialul este impermeabil și ușor de curățat și decorat cu imprimeuri amuzante. Situația se schimbă complet la celălalt pol. Pentru puțin mai mult de 1.500 de lei, pe Noriel poți găsi scaunul Peg Perego Tatamia, produs care se laudă drept cel mai inovator scaun de masă pentru bebeluși. Este, în primul rând, primul scaun de masă care poate fi transformat ușor în balansoar, deci îl puteți lua în calcul pentru a evita cheltuieli suplimentare cu un balansoar. Poate fi folosit cu tava pentru masă, apoi cu tava pentru joacă. Are comenzi manuale pentru deblocarea roților, reglajul înălțimii se face pe nouă poziții, spătarul e la fel de ”customizabil”, se pliază ușor, și poate fi folosit până când copilul împlinește 3 ani, la o limită maximă de 15 kilograme.

scaunmasabebe

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.