web analytics
Fotbal intern

Așa trebuie să arate o echipă normală. FCSB zdrobește niște chinezi

FCSB – Jianghao Sauping 3-1. Marcator: Budescu 3

Echipa de start: Niță – Benzar (Enache), Găman (A. Jorge), Planic (Larie), Momcilovic (J. Morais) – Pintilii, O. Popescu (Filip) – Man (Fl. Coman), Budescu, Teixeira (C. Tănase) – Fl. Tănase (Gnohere)

Meciul e puțin relevant în condițiile în care adversarul a fost de nivel foarte, foarte scăzut. Însă schimbările făcute de Dică față de meciul trecut, unele normale, au dat viață echipei. Am văzut o apărare sigură, un mijloc peste care Pintilii e în continuare șef, am văzut serii de pase între Man-Budescu și Teixeira. Am văzut lansări reușite în adâncime, joc în viteză, preluări reușite. Altceva!

Mă uitam la săracii chinezi și mă întrebam ce fel de om se duce să joace fotbal în China? Mă gândesc la Alex Teixeira și la Ramires, jucători care luau milioane pe an și când jucau în Europa. Cum să pleci să joci cu lații ăștia, săracii nu știu să stea în teren, par că abia cunosc regulile. A dat ăla mingea la portar și portarul a prins-o în mână de parcă era firesc.

Găman arată bine de tot acolo. Oricum, mai bine decât a arătat Larie în amicalul rușinos cu Admira Wacker. Artur Jorge, sărmanul… WOW! De unde l-a găsit MM pe ăsta?

Dodel a intrat bine de tot în a doua repriză, v-am zis că e 2 clase peste majoritatea fotbaliștilor din Liga 1 de azi. O să vedeți!

Cred că asta e echipa cu care Dică va începe sezonul de primăvară, nu cred că îl va băga pe Alibec. Sunt neînțelegeri între ei și are și argumentul sistemului pentru a-l ține pe bară.

Ce diferență e pe dreapta, uluitor! Cred că nici nu trebuie să fie un fotbalist bun acolo, trebuie să fie doar unul ok și îți dai seama cât de slab este, de fapt, Gabi Enache. Și țineți cont de faptul că Benzar n-a mai jucat fotbal din octombrie 2017.

Tineți cont și de faptul că echipa asta a chinezilor a luat bătaie acum câteva zile de la ȚSKA Sofia cu 8-0! 🙂

Departamentul de șmecherie și talent din cadrul clubului FCSB a mai reușit o performanță. A transmis în direct meciul la o calitate de 144p, nici nu credeam că mai e posibil așa ceva. 😀

7 comentarii

  • hahaa, s-a terminat traficul pe halep, ne intoarcem la gigi becali si steaua, iar apoi ne miram de ce ne citesc toate scursurile umane pe prosport. cristian, geniala aia de pe blog in care te mirai tu de idiotii care comenteaza pe prosport, cand voi de 10 ani scrieti despre ce zice becali. cine credeai ca va citeste?

  • Radem ,glumim, dar astia ai nostri de la CSA nu au fost in stare sa transmita meciurile din liga4 nici macar la calitatea asta. Noroc cu unii dintre suporteri care au filmat cu telefoanele si au putut vedea si cei din afara Bucurestiului.E cel putin ingrijorator faptul ca nu se merge pe profesionalism la toate capitolele.Totusi vorbim de Steaua Bucuresti!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.