web analytics
Fotbal intern

Arbitraje, ștouri, Man

Ar trebui să pun mai puține întrebări și să dau mai multe verdicte. Man e fotbalist care, la ora actuală, nu are cum să nu fie la naționala mare. Atât de simplu și nu e discutabil! Nu mă interesează că zice unu pe net că a fost slab cu Ucraina sau că nu știu ce n-a făcut cu Voluntari. Man e mai fotbalist, în octombrie 2020, decât aproape orice alt fotbalist de pe postul lui. Român.

Bine, să nu neglijăm marcajul superb pe care l-a avut la faza golului. Mai mult spațiu nu putea să îi acorde fundașul ăla nici dacă voia, hectare a avut Man la dispoziție.

Mă adresez acum exclusiv fanilor FCSB. Voi sunteți ok cu imaginile alea penibile în care îl vedeți pe MM cu telefonul la ureche, primind indicații de la finanțator? Adică nu vă revoltă? Vă lasă indiferenți? Nu vă pasă? Că e echipa cu care țineți, față de care se presupune că aveți niște sentimente.

Cum, mă, să îi dai galben lui Cristea la faza cu Rusescu? S-au schimbat regulile iar? Ăla era de roșu, Rusescu era liberă la mare ca Andreea Antonescu, trăgea la poartă dacă nu îl bloca fundașul FCSB. WTF!? Au dreptate și dinamoviștii să vadă conspirații, serios acum.

Vă las cu asta. 😀 Ne distrăm un pic, în curând.

9 comentarii

 • Si eu ma adresez ziaristilor din Romania…

  Pana cand mai acceptati pe gloaba aia de Deac la nationala?

  Pana cand mai acceptati pe gloaba aia de Dragos Grigore la nationala?

  Pana cand mai acceptati pe Mitrita si Bancu la nationala ? Eu zic ca Mihaila facea putea face mult mai mult decat Mitrita in lipsa lui Coman… Florin Stefan sau Pantaru ce au ? De ce nu primesc nici o sansa la nationala ?

 • În legătură cu Man, mulți spun că trebuie convocat la naționala mare, că dacă era el pe teren, echipa României arăta altfel. Sincer chiar vreau să-l văd cum se descurcă când joacă împotriva unor fundași adevărați, nu ce avem noi în campionat. Nu cred că face mare brânză dacă-i convocat la echipa mare, sper să mă înșel. El, și majoritatea celor din atacul FCSB-ului cresc într-un mediu ”toxic”, fotbalistic vorbind.

   • În momentul de față nu prea avem variante. Cei convocați în atac pentru cele 3 meciuri discutate nu au arătat nimic. Nu înțeleg de ce Nistor nu fost folosit, cel mai bun pasator din Liga 1, dar poate că nu exista nici-un interes și de aceea.

     • Sper să nu fie! Dar când îl vezi că-l bagă pe “Zidan de România”Ianis Hagi, și din 6 pase, 5 de dă greșite, îți vine să arunci televizorul pe geam. Vom ieși pe stradă după victorii glorioase cu un gol diferență și trageri de timp din minuntul 80 împotriva Andorei și San Marino.

 • Hai ca îți răspund eu. Nu, nu e ok, astfel de imagini nu își au locul. Dar aici aceasta treaba este deja asumata la echipa, adică nu se mai ascund și de aia se întâmplă, în timp ce pe la alte echipe lucrul acesta nu este asumat. Sau are cineva impresia ca asta se întâmplă doar la Steaua? Atenție, zic ca nu e ok și faptul ca se întâmplă la alte echipe nu scuza asta.

  Dar asta schimba cumva iubirea fata de aceasta echipa? Ne facem talpanisti ca nu ne place Gigi Becali și ca e cool sa fii talpanist?

  In rest, toate cele bune. Sunt stelist, un stelist care știe sa scrie corect și care nu are probleme cu logica, zic și sper eu :. Nici nu sunt fan Becali. Doar sunt alături de aceasta echipa de când am ajuns sa o iubesc. Și după logica mea, aceasta echipa este Steaua. Pentru ca este aceasi echipa ce joaca în Liga 1 de când am ajuns sa ii fiu fan. Nu pot tine cu echipa din Liga 3 pentru ca este o echipa ce apărut peste noapte în Liga 4. Marca și alte discuții nu își au locul. Istoric și dpdv fotbalistic, exista o singura echipa Steaua. Aceasi echipa ce joaca în Liga 1 din 1947 pana în prezent. O seara buna!

  • Faptul ca scrii corect nu iti da dreptate. Si nici “dupa logica mea, asta e Steaua”. Steaua e aia care se numeste Steaua, e singura logica acceptata de o lume normala. Altfel, sa stii ca sunt multi oameni care scriu corect si care jura ca Pamantul e plat. Si, dupa logica lor, n-are cum sa fie altfel decat plat.

  • Vezi ca te bate logica. Ai spus “istoric și fotbalistic”!!!Serios?? De când și pana când istoric la fcsb? Are mai putina istorie decât Ion Iliescu după revoluție. Asa ca logica ta a ras repetent, degeaba ai trecut clasa la gramatica

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.