web analytics
Fotbal intern

Arătați cât sunteți de fotbaliști. Că sunteți!

Batem și noi Polonia? Nu de alta, dar mi se pare că e momentul potrivit pentru generația noastră. Și acum, spre deosebire de EURO 2016, mi se pare că avem energiile suficient de în favoarea noastră pentru a face chestii mișto. E pentru prima dată după multă vreme când văd mulți fotbaliști la echipa națională și de aia vreau să cred că putem bate Polonia.

Îl vedeți pe Stanciu să aibă probleme cu defensiva ălora? Că eu nu-l văd. Și nici pe Răzvan Marin nu îl văd să fie impresionat, să tremure, să joace altfel decât a făcut-o până acum. Chipciu poate să alerge cu trei polonezi în cârcă și pe Maxim îl văd prin minutul 60 intrând să facă diferența. Nu știu de ce, dar cred că fotbaliștii ăștia au un potențial pe care sunt departe să-l fi atins până acum, pot cu mult mai mult decât nivelul pe care îl au deocamdată. Și în progresul ăsta al lor poate veni și halta Polonia, mai ales că au scena potrivită. Vor fi 50.000 de spectatori pe Național Arena, stadionul pe care Chiricheș a lichidat atacanți de calibrul lui Lewandowski. Poate-i intră iar șirul de centrări lui Benzar, că de putut poate, poate joacă Latovlevici și își aduce aminte cum e cu stopul pe piept sau cu șutul din prima de la 25 de metri, poate, poate, poate.

Repet, nu sunt nebun să am pretenții mai mari decât ceea ce îmi spune realitatea. Însă tocmai, realist fiind, sunt mulți dintre cei care vor intra pe teren diseară pe care îi văd cu potențialul de a juca fotbal așa cum românii nu i-au văzut făcând-o până acum. Arătați cât sunteți de fotbaliști!

14700865_670625339781746_8139983616749448731_o

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.