web analytics
Fotbal intern

Așa arată pentru mine ultimul om din lume

Precum ăsta! Nu îl duce capul, săracul, nici să mute un pahar dintr-un capăt în celălalt al mesei, însă observ că își dă cu părerea despre absolut orice. Nimicul la nivelul fotbalului românesc care, nu acum mult timp, ștergea pe jos cu Hagi fără ca prietenii lui de șpriț din presă să reacționeze vorbește acum despre lucruri pentru care ar trebui să fie bătut cu telescopica peste tibii.

E minunat ce face președintele aici. Cred că Erdoğan a jucat fotbal și iubește mult acest sport. Cluburile și fanii sunt norocoși să-l aibă lider. Sper să am ocazia într-o zi să-l întâlnesc, să-i strâng mâna și să-i mulțumesc pentru implicarea lui. Dacă Erdoğan era președinte în țara mea, România ar fi fost campioană mondială”, zice Ninel de sub pod.

Acum, probabil că singurul antrenor din istoria fotbalului românesc prins, dovedit și suspendat pentru că paria pe fotbal, inclusiv pe meciurile unor copii, probabil e prea neinstruit ca să știe despre cine vorbește. Deși nu e greu, dacă n-ar cunoaste limba engleză precum un marinar rus drogat și plin de sifilis de prin porturile Asiei i-ar putea citi pagina de Wikipedia lui Erdogan. E prea puțin, insuficient și superficial, însă ți-ai putea face o părere despre dictatorul ăsta despre care nu ai cum să spui lucruri bune în 2018.

Dar când întregul tău univers se împarte între păcănele, jumări, caterincă și semințe… normal că ai vrea să-i pupi mâna lui Erdogan.

10 comentarii

 • Ca sa fie clar de la inceput: nu ii iau apararea lui Sumudica in acest caz, dar mentionez ceva. Se poate argumenta in felul urmator: omul s-a referit strict la ajutorul dat de Erdogan fotbalului, adica faptul ca face stadioane si ce naiba mai face ala acolo pt. sport (nu stiu exact si nu ma intereseaza prea mult).

  E cam la fel cum in Romania o gramada de idioti il idolatrizeaza pe Becali pt. ca “baga bani la FC FCSB”, restul nu mai conteaza.

 • Ce mi se pare mai grav e modul in care presa romaneasca a tratat acest subiect… In afara de tine si Stucan, nimeni nu a mai sanctionat mizeria asta.

   • Presa din Romania ziceti? Pai presa din Romania speculeaza fix tarele de caracter ale acestor oameni. Daca nu se asteptau la raspunsuri belicoase de la Sumudica, nu l-ar fi starnit cu intrebari stupide. Sumudica e un baiat modest dpdv. intelectual, un “smecheras” cu arfe de centrul capitalei, care se pricepe sa mobilizeze tentative de fotbalisti si cam atat. Nu e un om de cultura, un om pe care sa-l intrebi despre politica si societate. Nici macar despre fotbal. Credeti ca Sumudica are cultura fotbalistica?

    Ganditi-va ca, in Romania, cel mai mare si tare om de fotbal e un individ misogin, rasist si homofob. Derapajele sale nu au fost sanctionate decat vag de catre anumite institutii.

 • =))) nu stiu ce ai anul asta scuti, dar nu esti deloc ok. ce ai baut/fumat de revelion, ca nu e ok man… dar macar ma amuz, deci tot e bine

 • Si Pancu are aceeasi opinie ca Ninel. A spus ca Erdogan e cel mai tare din galaxie intr-un interviu pentru “Eu sunt 12”.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.