web analytics
Fotbal intern

Aplaudați, s-a terminat piesa de teatru! Șumudică a fost suspendat, chipurile

Una dintre vrăjelile mari ale anului și-a atins punctul final. Antrenorul care a fost prins de ditamai UEFA că paria pe meciuri din Liga 1, adică o chestie foarte gravă, a fost suspendat șase luni din fotbal de ai noștri. Adică a pățit nimic. Înțelegeți ce zic?

Nu pot pricepe (glumesc, pot pricepe!) de unde pedeapsa asta atât de mică pentru un om care nu doar că nu a arătat că are remușcări pentru fapta comisă, ba chiar o lua în râs în fața camerelor TV, se lăuda cu momentele în care avea ”douăzeci dă mii pă masă”. Este o mizerie fără precedent la care FRF e complice. Au primit pe tavă avertizarea UEFA și au făcut tot ce au putut pentru a-l scăpa pe Șumudică sub pretextul că dacă antrenorul nu recunoștea fapta lucrurile n-ar fi putut avea rezolvare.

Și complice mai e și presa. Gândiți-vă doar ce s-ar fi întâmplat dacă în locul lui Șumudică era Reghecampf. Cădeau servere de site-uri, sărea saliva prin strungăreață direct pe monitor, curgeau zeci de mii de semne în Microsoft Word. În cazul lui Șumudică scriem editoriale în care nu spunem nimic, în care o dăm cu călcâiul pe lângă copac. Ba mai și mințim. Superb!

Un succes uriaș pentru fotbalul românesc!

adio

12 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.