web analytics
Fotbal extern Fotbal intern

Anti-topurile fotbalului românesc. Dezamăgirea anului 2016!

Hai că ne-am săturat toți de felicitat, de anchete care mai de care mai puțin realiste, de premiat pe pile, cumetrii și interese. Nu? Hai să vedem și partea aia reală a fotbalului românesc și să vedem cine ne-a dezamăgit cel mai tare în anul 2016. Fie că vorbim despre echipe de club, fotbaliști, antrenori sau președinți. Am făcut un sondaj în care am încercat să bag dezamăgirile evidente, dacă aveți propuneri le puteți lăsa la rubrica de comentarii.

Care este dezamăgirea fotbalului românesc în 2016?

View Results

Loading ... Loading ...

5 comentarii

 • Dezamagirea mea, adica a lu Bo1eru, e ca a plecat Rednic, apoi ca a plecat Puljc si in final ca si-au batut joc de Bizonu niste dobitoci, in frunte cu Junior Negoita si nea Ando.

 • Cea mai mare dezamagire este ca echipele romanesti nu reusesc, probabil nici nu isi propun (vezi Steaua), sa aduca din nou publicul in tribune. Exceptand cateva meciuri, stadioanele din Romania sunt trist de goale. Asta cred ca ar trebui sa dea de gandit celor care au functii de conducere in fotbalul romanesc.

 • Am votat pentru Manea pentru ca s-a lasat pacalit de domnul Hagi care l-a pacalit sa se duca la Chelsea si nu a scris pe site-ul oficial, dar s-a dus la Cipru care l-a trimis la echipa blatista TPO-ista dupa Belgia.

 • 1) Echipa nationala nu a dezamagit la Euro, nu ai cum sa dezamagesti atata timp cat nu creezi asteptari. A jucat conform asteptarilor, adica “lati” citand un jurnalist de succes 😉
  2) FCSB, cunoscuta mai bine ca Fotbal Club Stricat de Becali este o echipa in deriva, care asteapta finalul… al campionatului…. al echipei…. falimentul…. inca nu se stie ce asteapta dar se asteapta un sfarsit cu mare bucurie acolo….. ciudat nu ?
  3) Laurentiu Reghencamf a venit sa faca bani. Punct. Nu este niciun esec la revenire…. il banuiesc ca e pe plus.
  4) Mihai Stoica se remarca in fotbal ca un renumit oftalmolog. Are ochi la fotbalisti. Ghinionul lui este ca la FCSB nu prea exista functia LOAD ca la FIFA sau FM.
  5) Despre Ninel numai cuvinte de bine…. nu ai cum altfel. In orice tara civilizata sau mai bine zis… coborata din copaci in cautarea unei surse de apa el era marginalizat, primea un voucher la spiltalul 9 sau probabil il cautau cei de la NASA pentru niste experimente. Insa in RO este premiat…. mi-e frica sa nu candideze undeva…
  6) Valeri Moraru daca facea ce a facut la Rapid prin Italia, Rusia, Turcia sau Polonia avea in permanenta niste puncte rosii pe cap.
  7) Nu stiu cine este Manea insa poate invie prin aprilie/mai 2017.
  8) Sa fii rezerva la Napoli chiar nu este o dezamagire. Sunt multi romani care nu au posibilitati de vizita frumosul oras Italian la 100E cu autocarul.
  9) Pe Gardos cred ca mafia ortopezilor din Anglia s-au apucat sa faca experimente stiintifice, altfel nu imi explic.
  10) Iar vorbim despre FCSB ? Gigi in loc sa se roage la Muntele Athos sau la Arseie Boca, mai bine s-ar milogi de Ombladon, cica de sarbatori e mai uman.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.