web analytics
Diverse

Anamaria, tu miroși a flori de măr, iar nevestele jurnaliștilor a tocăniță. Plus că și-o trag cu poștașul

wow

Femeia pe care mulți o recunosc după apetitul extraordinar pentru treninguri pe care îl avea cu ceva ani în urmă nu se poate abține. Degeaba are aifon șase și geantă de țâșpe mii de euro, ea va rămâne mereu o țață provincială, frustrată și neliniștită, care își va biciui verbal sclavii atunci când nu îi convine ceva. Pentru că Gazeta Sporturilor a fost preșul ei în ultima perioadă, luând fața unui site al cărui director e acuzat că plătea prostituate, femeia lu’ Reghecampf le-a servit, prin omu’ ei din redacție, o grămadă de calde. Că vine Țucudean, că Mihai Costea nu știu ce chestie inutilă a făcut, că Guilherme a venit în Ghencea. Chestii importante! Dar atunci când îți tratezi sclavul bine ai pretenția ca el să fie obedient și să nu îți iasă din cuvânt.

Pentru o vreme, sclavul lui Dan Idita a controlat perfect situația. Despre Anamaria numai de bine. Îi făcea tot soiul de favoruri, două dintre ele stabilind noi standarde de penibil în presa sportivă. Priviți:

guilherme pintilii

Dar se pare că pe la GSP sunt băieți noi, tineri jurnaliști care au făcut, în nebunia dată de intențiile lor bune, o știre în care Anamaria nu ieșea bine. Era precum un palmier în vânt, adică într-o poziție nedorită și inestetică. De ce spun asta? Păi mă uit la reacția pe care individa a avut-o pe Facebook la adresa, mă gândesc eu, jurnaliștilor de la GSP, că doar le-a pus și print-screen. Iată ideile principale:

  • ”Cat despre cei care se bucura daca noua ne merge rau sau plang daca ne merge bine, as vrea totusi sa nu uite ca ei se bucura pe un salariu de cateva milioane de lei, in timp ce eu ma bucur pe un salariu de cateva milioane de euro”
  • ”Sunt una dintre femeile de mare succes din fotbal domnilor, in timp ce sotiile dumneavoastra sunt adevarate campioane la gatit”
  • ”Sa consideram ca ne facem un serviciu reciproc: voi scrieti ca am ajuns sa conduc doua cluburi mari din fotbalul mondial (ceea ce ma face sa fiu foarte mandra de mine), iar numele meu va ajuta sa duceti acasa micutul salariul de care sotia Dvs are nevoie pentru a pregati o excelenta “ciorbita de vacuta””
  • ”In timp ce pe mine ma cunoaste o lume intreaga, printii vorbesc despre mine prin marile ziare si pe la marile posturi tv Pe sotia DVS O CUNOASTE probabil POSTASUL SI vorbesc despre ea poate cel mult 2 vecini”
  • ”de asta scrie urit si de mine , pt ca sint foarte frumoasa, extrem de desteapta, super bogata, si celebra”

Tolo.ro, îmi aduc aminte că Vlad Roșca a fost dat afară de la Gazetă pentru ceea ce face aghiotantul Anamariei acum. Ba după Roșca a mai plecat un tip, care era tot pe Craiova, dar al cărui nume nu mi-l amintesc acum Marius Chițu. Tot pentru că erau sclavii lui Mititelu, iar jurnalismul picase pe plan secund. Adică se transformaseră în oameni de PR. Sau poate că acum nu vă deranjează, cine știe? Poate că aveți un stoc de treninguri de care vreți să scăpați.

3 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.