web analytics
Fotbal intern

Ana minte, ca de obicei. Și GSP îi face PR profi!

Anamaria Prodan stătea, acum două zile, de partea greșită a unei uși. Se uita la o ușă de lemn, frumoasă, cu mâner interesant, iar după acea ușă, adică într-o încăpere, doi impresari, reprezentanții Spartei Praga și Nicolae Stanciu se puneau de acord asupra transferului românului de la Anderlecht la Sparta. Știți ce a făcut Anamaria, cea care miroase a flori de măr în timp ce nevestele voastre miros a tocăniță, atunci când a auzit că înăuntru se bate palma? A trimis către prietenii din presa română o poză în care era ea cu Stanciu, în ziua cu pricina, însă într-un alt loc. Plus mesajul: ”A semnat pe 9 milioane, cel mai mare transfer din istoria Cehiei!”.

La fel ca în cazul transferului de la FCSB la Anderlecht, Anamaria Prodan n-a avut nici de această dată vreun merit. Pentru că ea, la nivel european ridicat, nu există. Ea este, probabil prin contract, impresarul lui Stanciu, însă meseria ei este de valet. Adică se bagă în seamă, îl poartă pe Stanciu prin aeroport când e vreun transfer, se bagă în față când vede microfoane cu un apetit de leu trecut printr-o iarnă dură la Zoo din Vaslui. Și cam atât.

Cine a făcut transferul? Păi l-a făcut cel care l-a dus pe Stanciu și la Anderlecht. Sascha Empacher, un impresar austriac cu relații la clubul belgian. El a primit mandat să negocieze acum un an și ceva pentru Stanciu și pentru Chipciu, el a primit mandat și acum să negocieze debarcarea lui Stanciu. Evident, pentru că n-are licență în Cehia, a colaborat cu o firmă locală, Global Sports, și cu un impresar cu renume pe acolo pe nume Pavel Zika.

Așa că în timpul în care aștepta cuminte pe hol să se facă transferul, păzind geanta lui Nicușor Stanciu, Anamaria Prodan și-a gândit și interviul pe care l-a dat, pun pariu pe 5 milioane de euro, cu tot cu întrebări și răspunsuri în ediția de azi a GSP. Vă rog să-l citiți, e grețos, cum de altfel sunt toate odele astea pe care Gazeta, aia căreia îi dorea Anamaria să îi moară angajații de cancer acum câțiva ani, le publică la intervale regulate. Are, pesemne, niște sclavi foarte dedicați acolo, băieți fomiști care nu îi ies din cuvânt. E superb, ne spune despre cum l-a vrut Borussia Dortmund, cum s-a zbătut ea pentru Stanciu, cum l-a eliberat de la Anderlecht și, jur, cum a făcut ea istorie pentru România, Belgia și Cehia cu transferul ăsta.

Repet, că poate nu e clar. Transferul a fost făcut de alți oameni, ea a fost doar majordom, însoțitor, suport de bagaje. Ea nu face nimic în fotbalul în care contează, face doar poze cu Pacionel și cu Ianis Stoica pe la FCSB, că e prietenă cu bre nea Vali. Nici în Turcia, acolo unde apare des prin poze, nu mișcă. Ea n-are voie să intre în țara aia fără să primească aprobare scrisă de la Giovani Becali.

4 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.