web analytics
EURO 2016

Amăgiți-vă cu gândul că Ungaria a avut grupă mai ușoară…

Ungaria s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2016 într-un mare stil, de pe primul loc în grupă cu Portugalia, Austria și Islanda. Noi am ieșit de la EURO printre primii, de pe ultimul loc în grupă cu Franța, Elveția și Albania.

Ungaria a jucat încântător cu Portugalia, au atacat chiar dacă nu aveau mare nevoie de victorie. Cu Islanda, ungurii au reacționat impecabil după golul primit și au atacat în valuri până la egalare. România a jucat bine doar cu Franța, atunci când s-a apărat bine. Ne-am apărat cu Elveția și n-am fost în stare să atacăm cu Albania.

Omul lor nr. 1, Balazs Dzsudzsak a fost decisiv contra Portugaliei, atunci când execuțiile lui (ok, norocoase) au ținut echipa în joc. Omul nostru nr. 1… cine e omul nostru nr. 1? De la cine așteptam să facă diferența? Ah, n-avem? 🙂

Conduși din prima repriză de Islanda, ungurii au dominat copios, au avut 4-2 la șuturi pe poartă. Conduși din prima repriză cu Albania în joc decisiv, românii au fost dominați în continuare până la final. Albania a avut 6-3 la șuturi pe poartă.

Ah, să nu uit! Publicul maghiar a dominat fondul sonor în fiecare dintre cele trei meciuri din faza grupelor. Cu Portugalia am dat pe mute, doar să nu-i aud. Noi am fost onorabili. Și atât. Mai mulți francezi (dar era normal), mai mulți elvețieni și mai mulți și mai gălăgioși albanezi.

Dar e OK. Voi amăgiți-vă cu gândul că au avut ei grupă mai ușoară și de aia s-au dus în optimi.

5 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.