web analytics
Fotbal intern

Altceva despre Steaua – Pandurii. Microbistul român e prost grămadă, dar iute în verdicte

Lumea care consumă fotbal în România e construită, în marea ei majoritate, după chipul și asemănarea lui Mitică Dragomir. Proști, păreriști, chibiți! Înainte de Steaua – Pandurii era plin de acuzații de blat. Nici n-apucaseră jucătorii să intre pe teren că specialiștii vedeau blatul gata făcut.

Un nene mă acuza pe la rubrica de comentarii din ProSport că nu am caracter daca nu scriu despre blatul ce urma să fie făcut. Și că ar trebui să îmi dau demisia dacă nu ”simt” blaturile așa cum le simt ei.

Ce s-a întâmplat? A fost 1-1, cu Pandurii mult mai buni, cu Steaua care a egalat prin noroc. Deci nu a mai fost blat, nu a bătut Steaua, Iordănescu junior nu a vândut meciul.

Ce se întâmplă de acum înainte? Păi nimic, doar nu o să recunoască cineva că suntem niște ratați care ne izbim în verdicte. Mergem mai departe, așteptăm următorul Pandurii – Steaua și ne lăudăm dacă va câștiga Steaua. Că va fi blat, firește!

Altfel, o echipă gorjeană excelent așezată. Au jucători valoroși, sunt convins că și foarte bine plătiți. Droppa și cu Mrzljak au făcut tot jocul de la centru, l-au anihilat pe Nicușor Stanciu și prin asta au reușit să îl facă inutil și pe Chipciu. L-am întrebat la conferință pe Dică de ce i-a luat 60 de minute să își dea seama că Alex Chipciu e irosit între Săpunaru și Vasco. Mi-a răspuns că nu știa sigur dacă poate Tade. Explicație de antrenor de locul 14 în liga a doua.

foto: prosport.ro

foto: prosport.ro

7 comentarii

  • Apropo de jurnalisti spagari. Scutariu nu e spagar, sunt gata sa bag mana in foc pentru asta. Dar daca-i raspunzi la telefon e la picioarele tale si-ti face un PR mai ceva ca spagarii. Sunt martori numitii Andrei Dumitras, Andrei Marc, Eduard Iordanescu, Florin Talpan, etc.

    • Apropo de curajosi, mie imi plac mult curajosii care comenteaza cu nume inventate si se dau destepti. Asuma-ti, tata, ceea ce spui si semneaza-te cu numele real. Doar nu ti-e teama de o confruntare 🙂

  • eu am vazut partea a doua a reprizei secunde. pandurii a fost net superioara FCSB-ului si puteau castiga la cel putin doua goluri diferenta daca erau mai incisivi in anumite situatii.

  • Daa, microbistul român e, cum altfel, precum celebrul personaj al lui nenea Iancu: Domne, simţ enorm şi văz monstruos”

    • Măcar de și-ar asuma asta. Dar uite că n-a fost blat și nu mai zice nimeni nimic, mergem pe burtă până trece.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.