web analytics
Fotbal intern

Alin Predescu dă o veste: ”Returul cu Rapid, pe terenul mare din Ghencea!”. Cele mai importante citate din interviul făcut pentru ProSport

Steaua începe meciurile oficiale în 2018. Sâmbătă, de la ora 15:00, se va juca partida cu Venus pe terenul Rocar. Și pentru că a fost o iarnă deloc bogată în informații, am zis să vorbesc cu Alin Predescu despre lucuri. Și am vorbit, iată câteva citate:

despre returul cu Academia: ”Mi-ar plăcea să jucăm pe terenul mare din Ghencea, am înțeles că există varianta asta. Să fie meciul de rămas-bun înainte de reconstrucția stadionului”

despre noile transferuri: ”Bâtfoi e un fotbalist cu experienţă, e cel mai în vârstă şi mai experimentat fotbalist din lot, iar asta ne va ajuta cu siguranţă. Sper să marcheze cât mai mult, să ne fie de folos. S-a pregătit foarte bine, iar asta va da roade. Camara e un atacant foarte puternic, are o viteză foarte bună, din puţinele ocazii pe care le are nu prea ratează, e foarte oportunist. Răsdan, deşi e tânăr, are o experienţă foarte bună datorită faptului că a jucat în Liga 1. Deşi e un pic scund, are o lovitură foarte bună de cap, un aspect care nouă ne-a lipsit. Nu eram foarte buni la jocul aerian pe fază ofensivă, la fazele fixe. E un jucător foarte muncitor care îşi pune deja amprenta pe jocul nostru”

despre confuzia Steaua – FCSB, menținută de presă: ”Nu mă deranjează niciodată pentru că, sincer să fiu, e un subiect care din punct de vedere juridic mă depăşeşte total. Singurul lucru pe care îl ştiu este că există o singură echipă care se numeşte ”Steaua Bucureşti”, o singură echipă care atrage steliştii adevăraţi, o singură echipă care joacă în Ghencea”

despre întrebarea ”ce faci dacă te ofertează FCSB”: ”Toată lumea întreabă chestia asta, chiar şi prietenii mei mă întreabă. Şi spun ce le zic şi lor. Să rămânem cu picioarele pe pământ şi să trăim clipa pentru că e greu să se întâmple aşa ceva. Nu cred că s-ar putea întâmpla asta într-un viitor apropiat şi, chiar dacă s-ar întâmpla, nu ştiu să spun cum aş reacţiona. M-am gândi foarte bine, eu iubesc foarte mult Steaua, dar nu pot să spun că aş putea refuza foarte uşor Dinamo sau FCSB, de exemplu”

despre Maftei și Voicu la Rapid: ”Au făcut transferuri bune, jucători cu experienţă foarte mare la nivelul Ligii 1, dar sper ca experienţa lor să nu fie mai puternică decât tinereţea şi decât valoarea noastră. Sper ca noi prin foamea de performanţă să îi depăşim, eu sunt sigur că dacă la ora meciului cu ei ne vom fi omogenizat şi vom fi în cea mai bună formă, atunci le va fi greu să ne facă faţă”

despre responsabilitate: ”atunci când joci la Steaua victoria nu e de ajuns, trebuie şi un joc frumos, spectaculos, multe goluri, faze frumoase. Eşti dator şi te responsabilizează lucrul ăsta. Chiar dacă de cele mai multe ori avem adversari mai slabi decât noi, datoria faţă de suporteri ne face să intrăm concentraţi pe teren şi să tratăm serios fiecare joc”

despre incidente: ”am întâlnit şi suporteri rapidişti, au fost înjurături, glume. Eram cu prietena mea, mergeam pe stradă, şi un domn, un taximetrist, a strigat după mine. Zice ”bă, tu ai dat, bă, scăriţă pe Giuleşti?”. M-am uitat la el şi am început să râd, iar continuarea cu ce a mai spus el nu poate fi reprodusă”

Interviul complet e pe ProSport!

14 comentarii

  • Bun interviu, oportun. Si bravo baiatului ca e cu obraz. Macar sa fie toti fotbalistii cu bun simt in declaratii. Majoritatea o arde in clisee. Aveam o singura pretentie de la tine zilele astea. Macar cateva litere: RIP TOP Voinescu.

  • De cate ori postezi decat steaua te fut in gura !!!! Venus – csa steaua . Futu te n gura de salbatic. Ce mi ar place sa faca aia exact ca la paok

  • nu pot sa cred ca ati facut interviu cu jucator de liga a 5-a de fotbal in prosport :)) refuz sa cred! e de bancuri cu prosti.

  • Dacă într-adevăr ești mare STELIST, Dinamo nu se ia în calcul și oricum la ora actuala dinamo=Chiajna, Voluntari etc😂🤣

  • ”atunci când joci la Steaua victoria nu e de ajuns, trebuie şi un joc frumos, spectaculos, multe goluri, faze frumoase. Eşti dator şi te responsabilizează lucrul ăsta.”

    Cred ca stiu cine i-a insuflat mentalitaea asta! 😀 #7

    • Asa e, dar refuzi Dinamo cand esti in aceeasi liga cu ei, nu cand ei iti pot oferi un salariu de 10 ori mai mare. Adica in loc de 500 euro/luna sa iei 5.000 euro/luna… Sa fim realisti, tu ai refuza?

  • In sfarsit un fotbalist cat de cat sincer. Omu’ a raspuns corect cand l-ai intrebat de o ipotetica oferta din partea SC FC Fcsb SA. Ba chiar a inclus si Dinamo in lista cluburilor de la care nu ar refuza o oferta. Cum sa refuzi o oferta de la ub club din Liga 1 cand tu joci in Liga 4?!? Felicitari pentru sinceritate. Si tie Scutariule, iti multumim ca iti faci timp sa scrii si despre Steaua, ca despre SC FC Fcsb SA scriu pana si aia de la Taraf TV.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.