web analytics
Fotbal intern

Alibec e bun, dar ce antrenor din Vest îl acceptă gras și cu țigara-n colțul gurii?

Mi-a plăcut și mie Alibec cu Dinamo. Goluri frumoase, stâng cum nu prea mai vezi, dribling devastator (în special pentru săracul Andrei Marc). De acord că merită să fie la națională, chiar titular. De acord că e printre cei mai buni din Liga 1, că nu știu ce.

Însă Denis Alibec are viitorul compromis, vorba unui fost mare fotoreporter pe sport pe nume Alexandru Hojda. Omul e compromis pentru că are două probleme mari pe care nu le recunoaște. Greutatea aia poate că e ok pentru Liga 1 Zimbabwe, însă într-un campionat cu pretenții din vest n-ai o șansă dacă tu ai 5-7 kile peste normal. Că atât are, nu mai ascultați tâmpeniile lui Șumudică. A doua problemă mare e fumatul. Sigur, Zidane a fumat, Mutu fuma, până și marele Moți a fumat 3 pachete pe zi și uite ce bun a ajuns. Dar la Alibec fumatul ăsta vine peste problema cu kilogramele, lucru care nu poate fi ”acoperit” de talent. Nu există antrenor din vest care să îți tolereze și kilele și fumatul.

Din păcate spun asta. Repet, îmi place ce poate face Alibec, dar mă întreb ce ar putea face dacă ar avea 7 kile mai puțin și ar renunța la fumat.

alibec

2 comentarii

  • fumatul nu este o problema nu-i nici primul nici ultimul, cand vine vorba de kilograme propun sa ne aducem aminte de rusescu la sevilla, dar pana il aduce preparatorul fizic alibec ar pierde echipa in vest

  • Corect, se iroseste singur din pacate. Imi vine in minte Balotelli, talent urias dar creier 0 + rupe tigarile

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.