web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Și Alexandru Maxim crede în campania noastră. Donație de la fotbalistul lui VfB Stuttgart

Semn că lucrurile pe care le facem în cadrul campaniei ”Ajută-i să crească!” sunt lucruri bune, am intrat în posesia unei noi donații făcute de un fotbalist de la echipa națională. Alexandru Maxim ne-a trimis tricoul lui de joc de la VfB Stuttgart, tricou cu care a jucat în Germania, plus o pereche de ghete personalizate de Nike pentru el.

Toate vor fi valorificate în interesul obținerii unui număr cât mai mare de obiecte de echipament sportiv pentru tinerii fotbaliști fără posibilități financiare. Astfel, tricoul va fi scos în curând la licitație și sunt convins că vom obține bani mulți pe el, iar ghetele vor merge direct la un copil, asta dacă nu există printre voi un colecționar care poate oferi o sumă bună în schimbul lor.

alexandru-maxim

Mulțumim lui Alex pentru implicare, sunt convins că nu va fi ultimul astfel de gest pe care îl va face, și vom reveni curând cu noi vești bune în ceea ce privește transportul către copiii din țară care au nevoie de ajutor. Am găsit o soluție și la acest capitol. Până atunci, puteți ajuta astfel:

  • RO23INGB0000999902853364 – în LEI
  • RO92INGB0000999901128432 – în EURO
  • Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank
  • Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.