web analytics
Diverse

Cum alegi căruciorul perfect pentru tine și copilul tău (P)

Pregătirea pentru venirea pe lume a bebelușului tău include aproape de fiecare dată bătaia de cap pe care ți-o dă căutarea căruciorului perfect. Pentru că un cărucior nu trebuie să fie perfect doar pentru copilul tău, ci trebuie să fie perfect și pentru tine, așa cum vei putea citi în continuare. Care sunt, așadar, elementele pe care trebuie să le iei în calcul atunci când alegi noul cărucior pentru bebe?

Functionalitate, elementul practic. Gândește-te bine înainte de achiziționare care va fi mediul în care vei merge cu căruciorul. Mergi doar pe stradă sau îl vei urca în mașină și în mijloacele de transport în comun. E un factor foarte important pentru că în funcție de astea vei putea alege căruciorul corespunzător. Dacă anticipezi că vei folosi mașina foarte des, poate că trebuie să te orientezi către un cărucior 2 în 1 care să se demonteze într-un scaun auto pentru copil. Trebuie să testezi nivelul până la care se pliază căruciorul tău, iar oferta Noriel de cărucioare e suficient de largă astfel încât să te lămurești complet.

Greutatea căruciorului nu trebuie neglijată! Acum nu pare mare lucru, dar atunci când vei fi nevoit/ă să cari pe scări un cărucior greu vei regreta că nu ai investit cu 15-20% mai mult în unul construit din materiale ușoare. Pentru că și ăsta este un aspect important, calitatea materialelor și, implicit, greutatea căruciorului. Unul construit din materiale precum aluminiu poate ajunge și la peste 4000 de lei, însă cântărește 5-6-7 kilograme și rezistă ani buni, astfel că trebuie luat în considerare drept o investiție pe termen lung care să îți folosească ție și pe care să îl poți dărui după ce ești sigur/ă că nu vei mai avea nevoie de el.

Tipul căruciorului pentru copii. Ai nevoie de un cărucior simplu sau de unul 2 în 1 care să se transforme în scaun de mașină? Sau poate că vrei unul complet, varianta cărucior-landou-scaun de mașină? E foarte important să te gândești încă din primul moment ce fel de acțiuni vrei să ai cu căruciorul, asta îți va simplifica procesul de achiziționare. Pe site-ul Noriel sunt sute de modele de cărucioare, însă toate sunt separate pe modele/categorii și dacă ai o idee clară asupra a ceea ce vrei te poți descurca ușor. Practic nu îți rămâne altceva de făcut decât să compari 1-2, maximum 3 modele din categoria preferată.

Cam astea sunt principalele ghidaje pentru a alege căruciorul perfect. Dacă ai gemeni, well, citește de două-trei ori textul, apoi orientează-te către cărucioarele pentru gemeni de la Noriel.

carucior bebe

Un comentariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.