web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Ajută-i să crească! #36-38: Frații Ionuț, Alexandru și Florin Ichim de la Barca București

Spuneam săptămânile trecute că această campanie are efecte atunci când ne implicăm toți. Și că o mamă care muncește de una singură să își țină copiii la fotbal nu are cum să n-aibă parte de ajutor. Unul pe care nu l-a cerut, însă unul pe care îl apreciază.

După ce Cristian Ichim a primit echipament sportiv și ghetele lui Alexandru Maxim, acum ne-am întâlnit cu ceilalți trei frați ai lui. Ionuț, Alexandru și Florin Ichim, toți fotbaliști la Școala de Fotbal Barca București. Fiecare dintre ei a primit din partea unui susținător al campaniei ”Ajută-i să crească!” o pereche de ghete personalizate cu numele lor și câte o minge. Noi am mai completat cu un rucsac cu tricouri și recipiente pentru hidratare.

Desigur, toți cei patru frați, alături de mama lor, au primit și o excursie la munte, cu masă și cazare, din partea susținătorului acestei campanii.

Suntem la număru 38 în ceea ce privește poveștile publicate, însă numărul total al copiilor pe care i-ați susținut, voi și cei din lumea fotbalului, prin această campanie depășește ușor suta. Mergem înainte!

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.