web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Ajută-i să crească! #33: Angelin Paraschiv, Partizanul Luncavița: ”Nu poate să fie totul pe bani, contează și talentul, contează și munca”

A trecut destul de mult timp de la vizita pe care am făcut-o pe lângă Tulcea. Am fost la Luncavița, acolo unde grație suportului primit de la voi și de la fotbaliștii Florin Gardoș și Liviu Antal am reușit să ducem echipament sportiv tinerilor jucători de la Partizanul.

Între ei a fost și Angelin Paraschiv, un copil născut pe 29 ianuarie 2004 care face fotbal de plăcere acolo. A primit o geantă pentru antrenamente, o minge, o pereche de ghete, un bidon pentru hidratare, un tricou și o pereche de jambiere.

Angelin Paraschiv, Partizanul Luncavița / foto: Mihai Birău

Angelin Paraschiv, Partizanul Luncavița / foto: Mihai Birău

Sunt unele zone ale țării în care e aproape imposibil, oricât de muncitor și de talentat ești. Aproape imposibil să reușești în fotbal dacă nu ai acasă părinții suficient de bogați încât să își permită să te trimită la un liceu din oraș. Angelin va urma cursurile liceului din Luncavița. ”O să fac liceul aici, în Luncavița. Nu știu ce o să fie în viitor, vedem. Stau cu părinții aici în Luncavița și mi-e mai ușor așa”, ne-a zis.

Am discutat și despre problema legată de viitor, de investițiile necesare pentru ca el să aibă niște porți deschise. Spune că nu crede că e totul pe bani, că se poate și dacă ești muncitor și talentat. „Nu poate să fie totul pe bani, peste tot pe bani. Eu cred că e important și talentul, contează și cât muncești, așa poți reuși”. Așa să fie!

Angelin Paraschiv, Partizanul Luncavița / foto: Mihai Birău

Angelin Paraschiv, Partizanul Luncavița / foto: Mihai Birău

5 comentarii

  • Salut, se accepta orice tip de ajutor? am un sac de ghete, mai uzate, mai putin uzate unele deloc uzate care nu sunt cine stie ce firma… Nu vreau sa jignesc pe cineva cu ghetele pe care le dau, de aceea intreb.

    • Salut! Sigur ca da, daca vrei sa contribui iti pot da adresa unui club de fotbal din provincie la care am fost, sunt convins ca se pot folosi de ghetele tale. Asta daca nu cumva porti marime iesita din comun. 🙂

  • Exista destule cazuri de fotbalisti care au reusit, desi erau foarte saraci in copilarie. Deci se poate. Sper.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.