web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Ajută-i să crească! #28: Răzvan Pauletti, Unirea Alba Iulia: ”Acum am nevoie doar de un antrenor bun și de câțiva centimetri. Sunt cel mai scund din echipă”

Povestea lui Răzvan trebuie să vă fie cunoscută din episoadele trecute ale campaniei ”Ajută-i să crească!”. E fratele lui Alin, puștiulică de la Alba-Iulia pe care l-am vizitat în iarna trecută. Cazul lui Răzvan este, practic, identic. Acum are 12 ani împliniți, atunci avea 11 și jumătate, și era portar la Unirea Alba-Iulia.

De el și de fratele lui se ocupa mama lor, femeie care și-a dat demisia pentru a avea timp de programul celor mici. Pentru că doi copii care se împart între școală și antrenamente nu sunt ușor de crescut.

Trebuie să cresc un pic în înălțime, deocamdată sunt cel mai mic din echipă. Am nevoie și de un antrenor bun, un antrenor cu portarii. Dar avem aici, la Alba, așa ceva. Îmi mai trebuie muncă și noroc”, ne-a spus Răzvan după ce i-am oferit o pereche de mănuși de portar și o pereche de ghete cumpărate din banii obținuți pe tricoul lui Andrei Prepeliță de la Rostov.

Răzvan Pauletti, Unirea Alba Iulia

Răzvan Pauletti, Unirea Alba Iulia

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.