web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Ajută-i să crească! #24: Daniel Tăițeanu, Partizanul Luncavița: ”Cei mici trebuie să aibă încredere, să fie optimiști. Și totul va fi bine”

Nu e deloc rău să ai 12 ani și să joci fotbal în timpul liber. Mai ales într-o zonă a țării în care posibilitățile de a consuma timpul liber nu sunt foarte diverse, iar atunci când sunt implică activități indoor care nu sunt recomandare și care te pot acapara. Daniel e un copil mic și blond care joacă fotbal la Partizanul Luncavița, undeva aproape de Delta Dunării.

Daniel Tăițeanu, Partizanul Luncavița / foto: Mihai Birău

Daniel Tăițeanu, Partizanul Luncavița / foto: Mihai Birău

L-am vizitat cu un pachet pe care l-am cumpărat grație contribuției lui Florin Gardoș, pachet care conține o geantă pentru fotbal, o pereche de ghete Nike, jambiere, o minge, un bidon pentru hidratare și un tricou de schimb atunci când e nevoie, după antrenament. Daniel Tăițeanu e născut pe 4 iulie 2005: ”Ziua mea e de ziua Americii, știu pentru că mi-a spus profesorul de matematică”. E vesel și are emoții. ”Viața de fotbalist e distractivă, chiar dacă mai apar accidentările. Dar pe mine mă susțin părinții, vreau să mă duc la Liceul Sportiv din Tulcea și să pot urma o carieră în fotbal”. Normal, la 12 ani ai voie să visezi absolut orice. De fapt, Daniel e conștient de treaba asta, dar are și rețeta. ”Vreau să fiu un om simplu, chiar dacă o să ajung fotbalist. Cei mici trebuie să aibă încredere în ei, să rămână optimiști, și totul va fi bine”.

Daniel Tăițeanu, Partizanul Luncavița / foto: Mihai Birău

Daniel Tăițeanu, Partizanul Luncavița / foto: Mihai Birău

Postul lui e cel de mijlocaș central și și-a făcut un dream team de idoli: ”Îmi plac Messi și Ronaldo. Dar și Benzema, Marcelo, Suarez și Neymar”, ne spune. ”De la noi îl apreciez pe Vali Lazăr, asta pentru că sunt dinamovist”.


AJUTĂ-I SĂ CREASCĂ!

Continuăm campania prin care vrem să ajungem la 100 de tineri fotbaliști fără posibilități financiare, așa că apreciem ajutorul tuturor. Puteți contribui cu bani sau cu echipament sportiv astfel:

  • RO23INGB0000999902853364 – în LEI
  • RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank
Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 10, sector 3, pentru Cristian Scutariu

2 comentarii

  • Bravo Daniele, iti doresc sa ajungi fotbalist mare.

    Am fost in weekend-ul trecut in delta si am intalnit un copil incredibil de 10 ani care ne-a dus cu caruta lui la Padurea Letea. Trece clasa a 4-a si vorbea cu o maturitate care ma facea sa-mi fie rusine la cei 25 de ani ai mei.

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.