web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Ajută-i să crească! #16: Tudor Hristea, LPS Iași. ”Nu uit de unde am plecat. O să îi țin minte pe cei care m-au ajutat”

În capitala Moldovei cea mai bună ”piață de desfacere” pentru tinerii fotbaliști ar trebui să fie Poli Iași. Teoretic, căci practic e mai greu cât timp conducerea inundă lotul cu străini de o calitate îndoielnică, cu nimic peste ceea ce ar putea oferi Iașul din propria pepinieră. Tudor Hristea joacă fotbal la Liceul cu Program Sportiv din Iași. E născut pe 25 iunie 2003 și joacă pe postul de fundaș dreapta. E recomandat de directorul liceului, dar și de antrenorul său drept unul dintre cei mai buni puști din generație.

Obiectivele-i sunt pe cât de simple pe atât de la obiect. ”Trebuie să muncesc dacă vreau să fac ceva în fotbal, să mă străduiesc, să dau tot ce pot. Dar în același timp trebuie să am grijă și de școală. Pentru că poate să fie o soluție în caz că nu merge cu fotbalul, dar și pentru că îmi dezvoltă mintea, iar un fotbalist intenligent e un fotbalist care ajunge mare”, spune Tudor.

I-am dat o pereche de ghete pentru teren sintetic, locul unde s-au mutat mai nou antrenamentele și meciurile juniorilor din Româna, și am plecat după ce ne-a descris programul lui normal. ”Deocamdată sunt accidentat, dar într-o zi normală mă trezesc, mănânc, mă duc la antrenament. După am școală, apoi mă întorc acasă și stau puțin în pat. Înainte să mă culc fac niște mișcare, fac câteva abdomene. Mi-am făcut eu un program separat de antrenamente”.

Tudor Hristea, LPS Iași / foto: Mihai Birău


AJUTĂ-I SĂ CREASCĂ!

Continuăm campania prin care vrem să ajungem la 100 de tineri fotbaliști fără posibilități financiare, așa că apreciem ajutorul tuturor. Puteți contribui cu bani sau cu echipament sportiv astfel:

  • RO23INGB0000999902853364 – în LEI
  • RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank
Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.