web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Ajută-i să crească! #14: Denis Lăcustă, LPS Neamț. Copilărie cu batonul de salam, autobuzul spre casă și antrenamente la fotbal

Îl mai țineți minte pe Narcis Lăcustă, piticul de la LPS Neamț? Vă ziceam atunci că mai are un frate la care am ajuns, tot la LPS, un băiat cu doi ani mai mare. Îl cheamă Denis Lăcustă, e născut pe 3 iunie 2003 și e cel puțin la fel de bun la fotbal. Și dacă Narcis stă în regim de internat la căminul Liceului cu Program Sportiv, Denis e navetist.

Sunt mijlocaș dreapta aici la LPS Neamț! Îmi place fotbalul, mă țin, vreau să ajung ca Nicușor Stanciu sau ca Alexandru Maxim. Că Maxim e de aici, de la noi din Piatra”, ne spune Denis. ”Cum te descurci cu școala?”. ”Mă descurc…”, atât ne zice, dar completează antrenorul. ”Îl verific mereu. Mă interesez de școală, ce rezultate are, cum învață, nu-i las eu de capul lor. Îi pun cu burta pe carte și sunt mulțumit că învață bine”, spune Constantin Pancu.

Denis Lăcustă, LPS Neamț / foto: Mihai Birău

Spuneam că Denis e în aceeași situație ca fratele lui mai mic, tot din Roznov, tot în casa cu o cameră în care stau cei patru frați, părinții și o bunică. ”Denis vine zilnic de acasă la antrenamente, la școală și mănâncă aici. Vineri, înainte să plece pe weekend, îi mai fac câte un pachet. Am un măcelar aici și îi iau pulpe, un salam, niște cărniță să aibă sâmbăta și duminica de mâncare”, spune antrenorul.

Pentru că Alexandru Maxim a contribuit serios la campania noastră am reușit să îi ducem și lui Denis o pereche de ghete noi, dar și mesajul că un fotbalist plecat ca și el, de la Piatra Neamț, are încredere că un copil va ajunge cel puțin la fel de mare.

Denis Lăcustă, LPS Neamț / foto: Mihai Birău


AJUTĂ-I SĂ CREASCĂ!

Continuăm campania prin care vrem să ajungem la 100 de tineri fotbaliști fără posibilități financiare, așa că apreciem ajutorul tuturor. Puteți contribui cu bani sau cu echipament sportiv astfel:

  • RO23INGB0000999902853364 – în LEI
  • RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank
Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.