web analytics
Ajuta-i sa creasca!

Ajută-i să crească! #1: Remus Ștefan, copilul cu 10 goluri în primele 3 meciuri pentru Academia Hagi

Am început în mod oficial campania prin care, cu ajutorul vostru, vrem să ajungem la tinerii talentați ai României, fotbaliști în devenire pe care să îi ajutăm cu echipament de sport. Am fost cu o pereche de ghete și cu o minge la Constanța, acolo unde l-am vizitat pe unul dintre primii copii ce mi-au fost recomandați în momentul în care am anunțat campania.

remus-stefan-academia-hagi

Ghetele numărul 42 i-au venit perfect. Mingea Puma pe care a primit-o va merge acasă, în Prahova, pentru antrenamente

Remus Ștefan Pârnău are 13 ani și joacă de doar câteva săptămâni la una dintre grupele de juniori din cadrul Academiei de fotbal Gheorghe Hagi, club la care a fost selecționat dintr-o grupă de 50 de copii. Băiatul e originar din Prahova, acolo unde a impresionat jucând pentru HM Junior Câmpina. L-am găsit la Constanța, după cel de-al treilea meci jucat pentru noua sa echipă, chiar în timpul orelor de odihnă de la hotelul în care juniorii sunt cazați în regim de cantonament.

Am dat probe de pe 27 iunie până pe 30 iunie. După ce le-am trecut am mai fost chemat o săptămână în alte probe. Le-am luat și pe acelea până la urmă”, spune Remus. Joacă atacant central, iar sezonul trecut a dat 62 de goluri pentru HM Junior Câmpina. Nu că acum i-ar merge mai rău: ”Am jucat trei meciuri aici. În primul meci am dat cinci goluri, în al doilea trei și în ultimul am dat două goluri, am bătut cu 2-1. E greu la început până mă acomodez”.

Nu am putut ieși pentru niște poze pe plajă tocmai pentru că la Academie programul nu îl fac fotbaliștii, ci profesorii. Iar ora la care am ajuns noi era o oră de odihnă în camere. ”Învăt aici, avem o școală în apropiere. Vin părinții la mine destul de des, avem masă și cazare aici. În doi-trei ani cred că pot ajunge și la echipa mare. Aici mi-a fost dată încredere, i-am întâlnit pe domnul Hagi, pe domnul Gică Popescu”, ne-a mai spus Remus.

_mg_2211

E primul copil la care ajungem, vor mai fi și alții pe care îi grupez aici și pe care îi voi urmări în carieră.

Poți ajuta și tu cu o donație:

RO23INGB0000999902853364 – în LEI

RO92INGB0000999901128432 – în EURO

Conturile sunt pe numele Cristian Scutariu, la ING Bank. Dacă vreți să trimiteți ghete, mingi sau orice alt echipament sportiv, puteți să o faceți pe adresa: str. Nerva Traian 3, etaj 1, sector 3, pentru Cristian Scutariu

7 comentarii

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.