web analytics
Fotbal intern

Aici oriodaiorinodai. Ori Tordai. FCSB e lângă CFR, chiar dacă jocul suferă

FCSB câștigă un meci pe care, prin minutul 60, credeam că o să îl piardă. Norocul lor cu Tordai și cu greșeala aia de amator. Faza e că, deși jocul e slab în continuare, CFR e la o distanță foarte mică, distanță care va rămâne mică și la intrarea în playoff. Așa că lupta se dă. Rămâne de văzut dacă se bagă și Craiova, mai rămâne de văzut cine va antrena FCSB în playoff.

În teorie, Viitorul a jucat ce trebuia. Pressing agresiv și sus în start de nu puteau Coman și Tănase să țină mingea la picior mai mult de 15 secunde, însă ai lui Hagi au avut ghinion. Mai întâi la primul gol, atunci când totul a venit pe o neatenție, apoi la ce a făcut Tordai, pe fondul dominării totale a oaspeților.

Ce minte a avut și Gnohere, să dai ca ciobanul așa într-un moment în care n-aveai voie să ratezi puncte… Să pui în pericol rezultatul doar pentru că ți-a zis Țucudean că are motorul mai puternic la Ferrari decât ai tu la Passat…

Nu înțeleg de ce l-a schimbat Hagi pe Eric nici să mă bați. Că Eric, așa dolofan, a fost cel mai bun fotbalist pe care l-a avut în meciul ăsta. Și nu doar în ăsta.

Florin Tănase a făcut cel mai prost meci din cariera lui, n-am văzut așa ceva…

Mihai Pintilii, unul dintre puținii steliști de la FCSB, e și el victimă a preparatorului fizic. După jumătate de oră a picat secerat, are ceva la gambă. Dar nu, scriu eu prostii, vreau să destabilizez atmosfera. La FCSB sunt doar profesioniști, numărul uriaș de accidentări e cauzat de Mercur retrograd. Ziceam că Pintilii e unul dintre puținii steliști rămași. Mai jos, poza cu Pintilii care și-a adus copiii la evenimentul ”Uniți pentru Mihai”, unul la care nu a participat nimeni de la FCSB.

După ani de vegetat la comentariu, săracul Emil Grădinescu încă e departe de a înțelege ceva. Încerca să explice accidentările dese de la FCSB prin numărul mare de jocuri. Ca și cum asta e o noutate, FCSB joacă din trei în trei zile de ani…

Ninge, e frig? Erau biletele scumpe? Știu, FCSB = Steaua, doar că… Dar, na, a fost Black Friday, a dat eMAG televizoarele ieftin, căldurica e căldurică, PET-ul de Bucegi e PET de Bucegi, mai spargi un Nutline.  Și voi îmi vorbiți despre suporteri, fi-mi-ar scârbă să-mi fie de discursul internauților care se văd fani.

7 comentarii

  • Atat Predescu cat si Macris au avut ocazia sa-si demonstreze talentul la FCSB cat si la alte echipe dintr-un esalon superior. Aici il adaug si pe atacantul ala cu M. Daca primul a stat putin Macris a si jucat un meci. Sunt slabi amandoi.

  • Cum?!? N-au mers fîcîsîbistii la meci? Pai era derby-ul echipelor înființate în anii 2000… Mă mir. Eu mă așteptam să fie cel puțin 40.000 că ei așa vin la fiecare meci… Foarte ciudat.

  • bine ca se termina sezonul si ne mai scutesti de perlele tale. la sondajul despre cei mai buni pe posturile lor baga-l din partea mea pe predescu pe toate posturile iar cea mai buna rezerva, macris. la cei mai buni 78 de ultrasi te rig sa bagi galeria celor de la csa. Mersi!

    • Stiu, am scris lucrul asta si pe blog atunci cand am remarcat prezenta lui Pintilii. Dar reprezentanti ai clubului disponibili mai erau.

  • Filip e ce lipsea acolo. Daca nu se rupea atat de des, sa speram ca n-o va face prea curand, are nitel siguranta echipa. Deposedari, faulturi tactice, pase in diagonala. E cam quality player in termeni de FM. 🙂

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.